Na stronie letty.pl nie mogęprzejść na podstronę np. 2 moich plików ☹️
Próbowałem wszystkiego ,nawet usuwanie cookies
|
Na stronie letty.pl nie mogęprzejść na podstronę np. 2 moich plików ☹️
Próbowałem wszystkiego ,nawet usuwanie cookies
U mnie strona letty dziala normalnie. Bez problemu wchodzę na moje pliki czy inne podstrony. Proponuję napisać do nich maila na adres [email protected] i tam zgłosić problem
Witam, mam problem z wejściem na forum po zalogowaniu - za każdym razem wyskakuje "Database Error. The MHTM.pl Forum Multimedialne database has encountered a problem." Na 3 różnych przeglądarkach to samo. To problem u mnie czy z serwerem?
Od tygodnia mam ten problem. Dzisiaj niestety też. Widzę zawartość forum przed zalogowaniem, po zalogowaniu mam dostęp tylko do zakładek, które są widoczne dla osób niezalogowanych (faq, pytania etc.). Reszta się nie otwiera i wyskakuje bład opisany przeze mnie powyżej. Czy w takim wypadku coś moze być z moim kontem? Sprawdzane na komputerze na 3 różnych przeglądarkach i na dwoch telefonach, wszędzie to samo.
Niestety to samo
Strona mhteam działa normalnie. Program Letty ma jakis problem. Niby sie loguję, ale nic się nie ściąga,
Potwierdzam. poprzednio przy włączaniu Letty pojawiał się komunikat "połączenie przerwane". Obecnie "Łączenie". Nie ma możliwości zasysania.
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |