cześć . Po zainstalowaniu programu LETTY nie mam ikonki programu. W folderze LETTY są dwa pliki ,,settings" i drugi plik ,,tasks.bin"
Jest jeszcze problem z pobieraniem. Nie chce nic pobrać
|
|
cześć . Po zainstalowaniu programu LETTY nie mam ikonki programu. W folderze LETTY są dwa pliki ,,settings" i drugi plik ,,tasks.bin"
Jest jeszcze problem z pobieraniem. Nie chce nic pobrać
Ostatnio edytowane przez piosan19 ; 30-07-25 o 13:03
Hej , bo to po prostu odpalasz , wejdź w program files i tam katalog letty. Co do pobierania to może masz coś poblokowane przez zaporę ?
Mieliśmy problem u kolegi PIOSANa z wyciągnięciem ikony letty na pulpit. Jak nam się udało problemy same znikły
Dziękujemy za porady![]()
letty nie działa co zrobic ratunku
Znowu Letty nie działa. Już miesiąc

Program. Nie działa ściąganie plików. Po włączeniu ściągania w zakładce STATUS widnieje ciągle "Łączenie..."

Warto czasami poczytać https://mhtm.pl/forum/problemy_i_pyt...taj-81513.html Może to pomoże :)
7. Letty nie włącza się, nie pobiera , nie wysyła ... Cały czas łączy .
Usuń plik settings
jeśli settings.ini nie ma w katalogu z programem to jest on w:
Pod Windowsem XP: C:\\Document and Settings\\<NAZWA_PROFILU>\\Ustawienia lokalne\\Dane aplikacji\\Letty
Pod Vista, 7 i 8: C:\\Users\\<NAZWA_PROFILU>\\AppData\\Local\\Letty
win7 ma folder appdata ukryty więc trzeba wejść w ustawienia i zahaczyć pokazywanie ukrytych plików ...co do innych windowsów to nie wiem .
W przypadku kiedy letty się nie loguje można także spróbować zmienić nazwę z Letty na Petty .
Jeśli letty w dalszym ciągu nie chce nic pobierać , oznacza to awarie serwera ... w takim przypadku wystarczy cierpliwie poczekać ( czasem nawet cały dzień ) potem jak nie rusza dalej postąpić jak wyżej ...
Dzięki. Pomogła zmiana na Petty. Odblokowało się i wróciłem na Letty.
| « Poprzedni wątek | Następny wątek » |
| Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
| Tagi dla tego wątku |