Aby zarejestrować się na forum musisz posiadać kod zaproszenia.

Wątek: Letty – po zminimalizowaniu znika okno i nie da się go ponownie otworzyć (Ubuntu 25.10

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
  1. #1 Letty – po zminimalizowaniu znika okno i nie da się go ponownie otworzyć (Ubuntu 25.10 
    Pierwszak

Podziękował/a
    1 razy
    5 podziękowań za 5 postów
    Siła reputacji
    3
    Cześć wszystkim,

mam problem z Letty na Ubuntu 25.10. Po uruchomieniu program działa normalnie, ale kiedy zminimalizuję okno, całkowicie znika. Nie pojawia się ani na pasku zadań, ani w przełączaniu okien, jakby w ogóle nie był uruchomiony. Ikona aktywnego programu też gdzieś znika, więc nie mam jak go przywrócić.

Czy ktoś spotkał się z takim zachowaniem i wie, jak to ogarnąć? Może to kwestia środowiska graficznego albo jakiegoś buga w tej wersji Ubuntu.

Z góry dzięki za wszelkie wskazówki.
    Odpowiedz z cytatem  

2. #2 Odp: Letty – po zminimalizowaniu znika okno i nie da się go ponownie otworzyć (Ubuntu 25.10 
    Super Moderator

Podziękował/a
    92 razy
    16,177 podziękowań za 1,668 postów
    Siła reputacji
    1998
    Cytat Zamieszczone przez Bubs0n Zobacz posta
    Cześć wszystkim,

mam problem z Letty na Ubuntu 25.10. Po uruchomieniu program działa normalnie, ale kiedy zminimalizuję okno, całkowicie znika. Nie pojawia się ani na pasku zadań, ani w przełączaniu okien, jakby w ogóle nie był uruchomiony. Ikona aktywnego programu też gdzieś znika, więc nie mam jak go przywrócić.

Czy ktoś spotkał się z takim zachowaniem i wie, jak to ogarnąć? Może to kwestia środowiska graficznego albo jakiegoś buga w tej wersji Ubuntu.

Z góry dzięki za wszelkie wskazówki.
    Mi znika i ląduje po prawej stronie na pasku koło zegara. Jak rozwinę ptaszka to tam jest :). W ustawieniach głównych masz "minimalizuj do traya"
    Pobrałeś ???? Kliknij Repkę w TYM poście (prawy górny róg "Karma") lub podziękówkę (lewy dolny róg). Zachęca do dalszej pracy : )
    Odpowiedz z cytatem  

3. #3 Odp: Letty – po zminimalizowaniu znika okno i nie da się go ponownie otworzyć (Ubuntu 25.10 
    Pierwszak

Podziękował/a
    1 razy
    5 podziękowań za 5 postów
    Siła reputacji
    3
    Bardzo dziękuję za pomoc. Nie zauważyłem wcześniej tej opcji zaznaczonej minimalizuj do traya. W nowym ubuntu nie ma widonczego traya.
    Odpowiedz z cytatem  

Informacje o wątku
Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Zobacz tagi

Bookmarks
Bookmarks
Uprawnienia umieszczania postów