witam nie mogę włączyć Letty wyskakuje wystąpił błąd serwera ; Nie odnaleziono hosta pośredniczącego .Mam ten błąd ponad tydzień , można pomoc
|
|
witam nie mogę włączyć Letty wyskakuje wystąpił błąd serwera ; Nie odnaleziono hosta pośredniczącego .Mam ten błąd ponad tydzień , można pomoc
Witam, od kilku dni robiłem porządki na dyskach.
Niektóre lokacje zostały zmienione, przeniosłem foldery z filmami na inne dyski.
Nie zmieniałem nic na dysku systemowym, folder domyślny dla Letty się zmienił.
W ustawieniach Letty ustawiłem nową lokację dla pobierania z Letty.
Teraz mam problem, Letty nie chce nic pobrać automatycznie i wywala komunikat, że "Z tym plikiem nie jest skojarzona aplikacja umożliwiająca wykonanie tej akcji. Zainstaluj odpowiednią aplikację, a jeśli jest już zainstalowana, utwórz skojarzenie na stronie Ustawienia aplikacji domyślnych".
Pierwszy raz spotykam się z czymś takim.
Pobrałem Letty na nowo i po uruchomieniu nadal nie mogę pobierać automatycznie do wskazanego folderu, działa jedynie kopiowanie i wklejanie kodu do Letty, ale jest to upierdliwe.
Może mi ktoś podpowiedzieć, co mam zrobić aby to naprawić.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Jeśli dobrze zrozumiałem to chodzi ci o to że po skopiowaniu HC od razu wyskakiwało okienko z gotowością do pobrania pliku. W ustawieniach jest coś takiego jak "szukaj HC w schowku". Przypuszczam że to musi być zaznaczone. U mnie jest tak że jak włączę letty to na początku podczas kopiowania HC to od razu wyskakuje okienko do pobrania ale jak wyślę kilka plików to już to nie działa ( mi to w sumie na rękę :)). Może w tych ustawieniach coś ci się zmieniło
W ustawieniach mam zaznaczone "automatycznie pobieraj ze schowka"
Chodzi mi o to że jak chcę pobrać film to klikam na "pobierz" i powinno automatycznie rozpocząć się pobieranie, a teraz wywala mi komunikat który wyżej opisałem.
Jak wrzucę hashcode ręcznie do letty to pobieranie się rozpoczyna, ale to nie powinno tak działać :/
Edit: wygląda na to że Letty nie jest skojarzone z plikami na forum, dziwne, bo jak do tej pory działało normalnie.
Ostatnio edytowane przez Aster1965 ; 14-03-26 o 20:23
Problem rozwiązany, w ustawieniach Letty odznaczyłem i ponownie zaznaczyłem skojarzenie z przeglądarkami.
Teraz działa i pobiera prawidłowo.
| « Poprzedni wątek | Następny wątek » |
| Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
| Tagi dla tego wątku |