Ja mam coś jak Michu tylko u mnie jest to tak że po pewnym czasie przestaje może jest to czymś tam spowodowane ale jak restartnę to znów idzie wszystko
|
Michu słusznie zauważył, ja mam tak samo, tylko nie używam flashgeta tylko IDM. Możliwe, że przyczyna jest w tym. A co do restartu...gdy mi się letty zawiesi (odmówi posłuszeństwa) to żeby go zrestartować (wyłączyć i ponownie włączyć) muszę aktywne zadanie albo zatrzymać (pauza) lub przenieść do kolejki. I jak tego nie zrobie... wyłączenie letty jest możliwe tylko przez menedżer zadań
do ściągania używam tylko Letty, żaden program nie uruchamia się z systemem, jedno co zauważyłem to po kliknięciou na ściągnij nic się nie dzieje lecz po jakimś czasie (nie wiem jakim bo nie pilnowałem) kliknięty plik wskakuje do Letty, mam w kolejce ponad 60 plików do pobrania ale wątpię w to aby to spowalniało dodanie natychmiastowe do kolejki, siedzę obecnie za granicą i może transfer między serwerami trwa nieco dłużej ale to nie powinno mieć wpływu na takie zachowanie, sam już nie wiem o co cho w tym Letty, chyba poczekam aż się ściągną pliki z kolejki i spróbuję na nowo Letty "postawić" , co do zmiany Letty na Petty nadal nie wiem który plik mam zmienić , czy główny folder czy te ukryte ?
Aster1965, w folderze głównym jak zmienisz to samo utworzy Ci ten ukryty katalog od nowa. A może problem jest w ustawieniach przeglądarki?
używam Mozilli 26.0 i na takiej samej w domu na stacjonarce wszystko śmiga jak należy, nie wiem co miałbym ustawić aby poszło na lepsze ?
no i stało się, musiałem zresetować lapka, przy okazji zmieniłem nazwę Letty na Petty i o dziwo wszystko wróciło do normy, dzięki za pomoc
z drugiej strony dziwi mnie takie zachowanie programu, jeśli ktoś wpadnie na pomysł co jest tego powodem niech da znać
Aż tak bardzo nie musisz spamować , używaj opcji EDIT ( edytuj ) zamiast pisać post pod postem , następnym razem będzie ostrzeżenie :tweety87
Ostatnio edytowane przez Joker87 ; 24-01-14 o 13:07 Powód: SPAM
nie martw się, programiści siedzą dniami i nocami nad nowszą wersją letty, która naprawi ten błąd
znana jest jakaś przybliżona data wejścia nowej Letty ?
po wypakowaniu pliku rar otwórz folder tam jest program który się otwiera jako letty to zmień nazwę petty
przeca już pisałem że wszystko działa, Mr.Holden czytaj posty wyżej
Witam,
Podczepię się pod temat żeby nie zakładać nowego. Mam wykupione konto premium, zawsze wszystko chodziło prawidłowo a teraz program wyświetla pozostały transfer a pliki ściągają się bardzo wolno i maksymalnie można pobierać 3 pliki na raz (nie wiem czy tak było wcześniej). Problem jest od około 3 dni, ściągałem nowszą wersję letty, resetowałem komputer, wylogowywałem letty i ponownie logowałem.
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |