Ja mam coś jak Michu tylko u mnie jest to tak że po pewnym czasie przestaje może jest to czymś tam spowodowane ale jak restartnę to znów idzie wszystko :)
Wersja do druku
Ja mam coś jak Michu tylko u mnie jest to tak że po pewnym czasie przestaje może jest to czymś tam spowodowane ale jak restartnę to znów idzie wszystko :)
Michu słusznie zauważył, ja mam tak samo, tylko nie używam flashgeta tylko IDM. Możliwe, że przyczyna jest w tym. A co do restartu...gdy mi się letty zawiesi (odmówi posłuszeństwa) to żeby go zrestartować (wyłączyć i ponownie włączyć) muszę aktywne zadanie albo zatrzymać (pauza) lub przenieść do kolejki. I jak tego nie zrobie... wyłączenie letty jest możliwe tylko przez menedżer zadań :P
do ściągania używam tylko Letty, żaden program nie uruchamia się z systemem, jedno co zauważyłem to po kliknięciou na ściągnij nic się nie dzieje lecz po jakimś czasie (nie wiem jakim bo nie pilnowałem) kliknięty plik wskakuje do Letty, mam w kolejce ponad 60 plików do pobrania ale wątpię w to aby to spowalniało dodanie natychmiastowe do kolejki, siedzę obecnie za granicą i może transfer między serwerami trwa nieco dłużej ale to nie powinno mieć wpływu na takie zachowanie, sam już nie wiem o co cho w tym Letty, chyba poczekam aż się ściągną pliki z kolejki i spróbuję na nowo Letty "postawić" , co do zmiany Letty na Petty nadal nie wiem który plik mam zmienić , czy główny folder czy te ukryte ?
Aster1965, w folderze głównym jak zmienisz to samo utworzy Ci ten ukryty katalog od nowa. A może problem jest w ustawieniach przeglądarki?
używam Mozilli 26.0 i na takiej samej w domu na stacjonarce wszystko śmiga jak należy, nie wiem co miałbym ustawić aby poszło na lepsze ?
no i stało się, musiałem zresetować lapka, przy okazji zmieniłem nazwę Letty na Petty i o dziwo wszystko wróciło do normy, dzięki za pomoc :)
z drugiej strony dziwi mnie takie zachowanie programu, jeśli ktoś wpadnie na pomysł co jest tego powodem niech da znać :D
Aż tak bardzo nie musisz spamować :P , używaj opcji EDIT ( edytuj ) zamiast pisać post pod postem , następnym razem będzie ostrzeżenie :tweety87
nie martw się, programiści siedzą dniami i nocami nad nowszą wersją letty, która naprawi ten błąd ;)
znana jest jakaś przybliżona data wejścia nowej Letty ?
po wypakowaniu pliku rar otwórz folder tam jest program który się otwiera jako letty to zmień nazwę petty
przeca już pisałem że wszystko działa, Mr.Holden czytaj posty wyżej :D
Witam,
Podczepię się pod temat żeby nie zakładać nowego. Mam wykupione konto premium, zawsze wszystko chodziło prawidłowo a teraz program wyświetla pozostały transfer a pliki ściągają się bardzo wolno i maksymalnie można pobierać 3 pliki na raz (nie wiem czy tak było wcześniej). Problem jest od około 3 dni, ściągałem nowszą wersję letty, resetowałem komputer, wylogowywałem letty i ponownie logowałem.