Tak jak wspomniałem wcześniej - problem dotyczy w dużej mierze wrzut z lat 2011-2012. Nie ma opcji żeby nowości pobierały się z błędami - po prostu nie ma. Co do tych starych wrzut jak ktoś zasugerował - można pobrać 10-20 MB i odpalić programem, który otwiera nie pełne filmy np. LightAlloy, VLC Player, SMPlayer i pewnie wiele innych. Jeśli chodzi o archiwum polecam pisanie próśb do MODów by najpierw pobrali i sprawdzili czy plik jest OK. Oczywiście mówimy o starych wrzutach - w przypadku nowych raczej to niemożliwe. Proszę też o raportowanie każdorazowo takiego pliku - albo klikając w lewym dolnym rogu albo zostawiając komentarz. Niech inni nie pobierają na darmo.
Na forum od jakiegoś czasu trwa akcja łączenia tematów. Na razie łaczymy tylko filmy, z czasem inne kategorie. Przy każdym temacie weryfikowany jest plik pod kątem obecności na serwerze (czy plik istnieje) - przynajmniej ja tak robię no bo jaka jest idea łaczenia nieistniejących plików w 1 temat. Co do sprawdzania plików pod kątem działania/otwierania jest to raczej nie możliwe na taką skalę - zbyt wiele jest tego na forum. Błąd tkwi w nowej wersji programu, gdybyśmy pobierali wcześniejszą wersją pliki normalnie dałyby się otworzyć. Co do poprawki - trudno powiedzieć po czyjej dokładnie stronie ten błąd leży: czy to wina programu (programista) czy łączenia/dostępu z serwerem (administrator). Były tu wpisy, że problem zniknie ale tak jak pisałem wyżej nie liczyłbym na to. Pozostaje Nam wyłapanie tych plików i szybki reupload. A wszystkich, którzy psioczą na MHteam zapraszam do najnowszych aktualek i pobierania świeżynek, które wbrew waszym teoriom działają :)

shaqoore