Aby zarejestrować się na forum musisz posiadać kod zaproszenia.

Wątek: Pobrane pliki są uszkodzone

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
  1. #1 Odp: Pobrane pliki są uszkodzone 
    Pierwszak
    Podziękował/a
    0 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    11
    Witam. Przeczytałem temat w całości i także chciałbym dodać od siebie, że większość plików, którą pobrałem z tej strony nie działa. Jeśli chcę coś pobrać i zobaczę, że jest spakowane w archiwum rar, od razu zamykam stronę. Moim zdaniem, to ten cały program letty generuje jakieś błędy podczas pobierania. Na wszystkie pliki spakowane w archiwum rar jakie pobrałem, to udało mi się z nich wypakować jakieś 5%. Dla mnie to nie jest przypadek. Wyjścia są dwa. Albo program generuje te błędy bez wiedzy administracji, albo program generuje błędy z wiedzą administracji, tylko po to, by plik próbować pobrać jeszcze raz, a potem jeszcze raz, no i potem jeszcze raz. A jak nie masz człowieku transferu, to go sobie kup, a to wszystko = czysty zysk.

Przykład: Piszę do kogoś z załogi: Witam. Chciałbym się dowiedzieć dlaczego większość plików na tej stronie po pobraniu programem letty nie działa? Dlaczego archiwum nie można wypakować?
    Odpowiedź od kogoś z załogi: Najwidoczniej podczas pobierania pliku wystąpił jakiś błąd i plik pobrał się uszkodzony, proszę pobrać jeszcze raz, to powinno załatwić sprawę.

Wysyłam to samo pytanie do kogoś innego z załogi i otrzymuje mniej więcej taką samą odpowiedź, w której to jestem oddelegowany do ponownego pobrania pliku.
    Oczywiście plik ten pobieram raz, drugi, trzeci i czwarty i to nie załatwia sprawy.

Proszę się tu zaraz nie obrażać, bo nie napisałem tego w celu obrazy kogokolwiek, ale jeśli takie sytuacje są zgłaszane nie przez jednego użytkwnika, to taka sprawa powinna być zbadana i ewentualnie wyjaśniona, a nie olana z góry. Bo taka odpowiedź proszę pobrać jeszcze raz nie załatwia tej sprawy. Gdybym pobierał za darmo, to bym też to olał i nie pisał nic, ale jeśli wykupiłem transfer i go na darmo tracę?
    Odpowiedz z cytatem  

2. #2 Odp: Pobrane pliki są uszkodzone 
    PowerFuryHealingRevival
    Podziękował/a
    137 razy
    1,031 podziękowań za 383 postów
    Siła reputacji
    54
    Cytat Zamieszczone przez hoop23 Zobacz posta
    Jeśli chcę coś pobrać i zobaczę, że jest spakowane w archiwum rar, od razu zamykam stronę. Moim zdaniem, to ten cały program letty generuje jakieś błędy podczas pobierania. Na wszystkie pliki spakowane w archiwum rar jakie pobrałem, to udało mi się z nich wypakować jakieś 5%.
    Jaki format archiwum proponujesz?
    Odpowiedz z cytatem  

Informacje o wątku
Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 4 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 4 gości)

Tagi dla tego wątku

Zobacz tagi

Bookmarks
Bookmarks
Uprawnienia umieszczania postów