|
wybierasz ścieżkę C: system / użytkownicy / nazwa Twojego profilu / AppData / Local / Letty, tam masz plik settings, usuwasz go i po kłopocie
aby widzieć tą ścieżkę dostępu musisz mieć włączone "pokaż ukryte pliki i foldery"
dzięki, spróbowałem tak zrobić jak napisałeś tylko, że w moim pliku LocalLow (a nie Local) w ogóle nie ma podfolderu Letty... Pliki i foldery mam pokazane. Chyba nie będzie mi dane z tego programu już korzystać.
musi być local, jest też locallow ale nie o to chodzi...
podałem dokładną ścieżkę, nie wiem dlaczego szukasz Letty gdzie indziej niż podano na tacy
Jest awaria serwera czy co bo jakoś słabiutko z transferem a w dodatku letty jakoś dziwnie długo loguje się.? Problem trwa od środy. Zmieniałem porty, wyrzucałem plik settings pobrałem nowy plik letty i bez poprawy. Może jakieś info co się dzieje?
U mnie to samo co u kolegi "ajto". Długie logowanie zero pobierania , w statusie pliku pobieranego ciągle "łączenie ", zmiana portów ani wyrzucenie pliku settings nie pomaga , nowy plik letty ciągle bez zmian . Czy wiadomo coś co może być przyczyną .
Musicie cierpliwie poczekać, admin ma urlop a mnie to wygląda na zawias serwera... będzie admin to sytuacja się unormuje.
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |