|
Ostatnio edytowane przez Aster1965 ; 12-05-16 o 13:49
Witam, czy istnieje inny program do pobierania bo przy tym "Letty" to idzie ... dostać. Jak to ustawić żeby to chodziło ?
To może najpierw opisz swój problem bo zasadniczo to nic nie trzeba ustawiać i chodzi
Można pobierać również przez przeglądarkę wpisując o tak:
http://letty.pl/dl/tutaj-wklejamy-hashcode
Taki link do przeglądarki i pobieramy
Tylko wówczas pobierze z ograniczoną prędkością do 110kB/s a jemu chodzi o pobieranie z pełną szybkością łącza rzędu 3-10MB/s. Swoją drogą też mam łącze w miarę szybkie a pobranie ślimaczy się i rzadko przekracza 2,6 MB/s. Mnie to nie specjalnie nie przeszkadza bo i tak ostatnimi czasy nie ma ciekawych pozycji do pobrania.
ajto mylisz się wystarczy przed pobraniem z przeglądarki zalogować się na stronie Letty.pl - Cloud Systems, a dopiero potem pobrać przez link podany wyżej...
witam nie pobiera mi letty niewiem co jest oczekiwanie jest i nic
podaj hashocde wrzuć screena z letty jaki błąd wyskakuje poradzimy coś napewno
Witam nie mogę uruchomić programu. Pojawia się tylko okno z niebieskim logo i to wszystko. przenosiłem letty na inną partycję, pobierałem nowe ze strony i nic. Dodam że nie mam pliku setings i nie mogę pozmieniać portów, a jak próbuję uruchomić ponownie po kliknieciu wyskakuje mi komunikat "Program jest już uruchomiony czy pomimo tego chcesz uruchomić kolejną kopię?" W managerze zadań proces niby trwa ale letty nie działa.
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |