Zambezia oglądałem z 20 miesięcznym synem bajka jest bardzo fajna polecam wszystkim
|
Zambezia oglądałem z 20 miesięcznym synem bajka jest bardzo fajna polecam wszystkim
Ostatnio edytowane przez Joker87 ; 10-02-13 o 16:18
lot - ludzie blagam luknijcie ten film !
Operacja Argo
Bardzo dobry film moim zdaniem.Czy zasłużył na oscary, tego nie powiem bo jakimś znawcą kina nie jestem
Mogę jedynie powiedzieć tyle że dawno nie zaangażowałem się w losy bohaterów siedząc przed ekranem jak w tym filmie.
Dlatego jak ktoś nie widział serdecznie polecam.
"stracony chłopcze" - ujme to tak,podobnego knota "lukałem kiedyś" w roli z kondratem ,lindą i coś tam, coś tam ...pamiętam, że skonczyło sie to rozwolnieniem....ale jako "patrioci rzeczy niezwykłych" powinniśmy podziwiać yntelygencje hamerykanskich "chłopców" - zawsze - "silnych ,zwartych i gotowych" prawie tak jak polska armia w 39....szkoda tylko ze nasi " bohaterowie zza oceanu" tak malo mowia o chinach korei czy somalii? czyżby się bali lub dali ciała? - jak zwykle pozdrawiam fanów uesa
edit/ a najlepsiejsze jest to , ze polski bohater tej glosnej akcji okazal sie slabym psychicznie i podobno "odpalił se w łeb" - prawda to?...
Ostatnio edytowane przez kuguar ; 07-03-13 o 00:10
oglądałem wczoraj no od razu mi się spodobał i zaciekawił bo już w pierwszej minucie piękna kobieta tak jak ją Pan Bóg stworzył choć może człowiek jej biust poprawił.. hihi
film dobry inny niż wszystkie
tak dobry film, tak przedstawiona historia że widza wciąga a tak naprawdę nie wiemy jak było naprawdę .... ale grunt że udało się a co się stało z tymi pojmanymi w ambasadzie...
Ralph Demolka - bardzo fajna bajka z humorem - polecam nie tylko dzieciom
Żółwik Sammy 1 i 2 - obie części fajne 1 lepsza ale 2 też się powinna spodoba - polecam
szklana pułapka 5 - chala jak 150 szkoda nafty na ssanie
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 6 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 6 gości) |
Tagi dla tego wątku |