Obejrzałeś ostatnio jakiś dobry film?Myślisz że warto polecić go innym?Nie krępuj się zrób to w tym temacie.
|
"Zombieland"!! Nie wiem w sumie czemu, ale fajnie mi się to oglądało.
"American Gangsters" i kultowy "Scarface", polecam tym, którzy jeszcze tego nie widzieli. Od zera do bohatera i z powrotem w dół. Ostatnio przerzuciłem się na klasyki kina amerykańskiego
To każdy już wie ż Avatar nie ssie nawet mojemu kumplowi totalnemu bezmózgowi filmowemu się podobał film stulecia
Pojutrze stary ale jary genialny katastroficzny
Opinia sasiada której nie sprawdziłem ze względu na brak czasu 2012 i Surogaci świetne filmy
Oczywiscie polecam też Klik i robisz co chcesz kolejny genialny film sama idea swietna wykonanie jeszcze lepsze swietny aktor bardzo ladna aktorka jako zona bohatera film wywola usmiech i zmusi do refleksji kobiety zamienia sie w fontanne na koniec
chyba sie to nazywalo dead or alife zywy lub martwy nie wiem ale byl niezly
zycie jest piekna swietny film
Ostatnio edytowane przez Michalexis ; 12-05-10 o 00:27
Z nowych filmów to polecam "Wyspa tajemnic" ("Shutter Island") z DiCaprio w roli głównej - sam myślałem że to będzie jakiś gniot bo ten laluś występuje ale po obejrzeniu zmieniłem zdanie.
Film już od początku zaczyna człowieka wciągać, z tym że: po pewnym czasie można sie domyślać końcówki lub mieć przypuszczenia ale i tak wart obejrzenia - no zresztą reżyser to: Martin Scorsese.
Z filmów, które obejrzałem (a trochę już tego było ;p) godnym polecenia jest obraz Running scared - Potęga strachu. Film wciąga od pierwszych minut i trzyma w napięciu przez cały czas.
2012, Transformers 1 i 2, Dystrykt 9 na razie tyle polecam jak coś sobie przypomnę to napiszę
2012, Transformers 1 i 2, Avatar [średni], Księżniczka i żaba[ zabawny].
2012, Książe Persji Piaski czasu i Avatar
biorąc pod uwagę ten miesiąc to chyba Remember Me
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |