Duchy ze szkolnej ławki - nie najgorszy, choć prosty i mało skomplikowany. Przydałoby się tylko trochę więcej humoru
|
Duchy ze szkolnej ławki - nie najgorszy, choć prosty i mało skomplikowany. Przydałoby się tylko trochę więcej humoru
Hamilton - w interesie narodu - naprawdę dobry film sensacyjny - polecam
Wyścig Śmierci 3 / muszę powiedzieć że całkiem dobry co prawda trochę mu brakuje do pierwszej i drugiej odsłony ale ogląda się bardzo dobrze . Jak się wyśpię to zapodam na letty jest wart Polecenia więc Polecam .
...sorry mod???....jak coś bierzesz to ,to odstaw - kicha,kicha i jeszcze raz kicha , 99% tzw "hiciorów' to totalne knoty tak samo jak "atlas...","django","killing..." z "bratem pitem"!
ja polecam "offendera", "chained" no i oczywiście "nędznicy"....tyle ode mnie na temat "hiciorów"
Instynkt Wilka - Zimne Serca - taki zwyczajny kryminał, niczym się nie wyróżniający. Taki trochę nijaki - ani dobry, ani zły. Jeśli kiedyś pojawi się na forum to można obejrzeć, ale tylko raz
Operacja Argo / Argo całkiem fajny film dla jednych może wydawać się trochę nudnawy , ale ja osobiście mogę go pochwalić dobrze się ogląda i co najważniejsze wciąga .
Mocne uderzenie - całkiem przyjemna komedia - również do obejrzenia we dwoje
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości) |
Tagi dla tego wątku |