Witam, jestem użytkownikiem tej strony od niedawna ale jestem bardzo zadowolona. Jednak chciałam nie tylko pobierać pliki ale również udostępniać już przeze mnie pobrane. Czy tak się da ? Jeśli tak to proszę o wskazanie jak mam to zrobić. Pozdrawiam
|
Witam, jestem użytkownikiem tej strony od niedawna ale jestem bardzo zadowolona. Jednak chciałam nie tylko pobierać pliki ale również udostępniać już przeze mnie pobrane. Czy tak się da ? Jeśli tak to proszę o wskazanie jak mam to zrobić. Pozdrawiam
Letty to nie program torrentowy i z nim nie ma nic wspólnego, nie da się udostępnić pobranego pliku dalej, każdy kto chce pobrać dany plik musi odwiedzić nasze forum, zarejestrować się, skopiować dany hashcode do programu letty i pobrać do siebie na dysk...
Zawsze możesz uploadować jakiś plik którego jeszcze nie mamy na forum, w tym celu czytaj FAQ Wysyłanie Letty Kliknij Tu , instrukcja tworzenia tematu, co wolno, a co nie Kliknij Tutaj
PS. Jako że jesteś kobietą, możesz starać się o nadanie rangi Lejdis na forum, w tym celu wystarczy napisać do SuperModeratora alina <-Kliknij wiadomość prywatną...
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |