Witam, jestem użytkownikiem tej strony od niedawna ale jestem bardzo zadowolona. Jednak chciałam nie tylko pobierać pliki ale również udostępniać już przeze mnie pobrane. Czy tak się da ? Jeśli tak to proszę o wskazanie jak mam to zrobić. Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam, jestem użytkownikiem tej strony od niedawna ale jestem bardzo zadowolona. Jednak chciałam nie tylko pobierać pliki ale również udostępniać już przeze mnie pobrane. Czy tak się da ? Jeśli tak to proszę o wskazanie jak mam to zrobić. Pozdrawiam
Letty to nie program torrentowy i z nim nie ma nic wspólnego, nie da się udostępnić pobranego pliku dalej, każdy kto chce pobrać dany plik musi odwiedzić nasze forum, zarejestrować się, skopiować dany hashcode do programu letty i pobrać do siebie na dysk...
Zawsze możesz uploadować jakiś plik którego jeszcze nie mamy na forum, w tym celu czytaj FAQ Wysyłanie Letty Kliknij Tu , instrukcja tworzenia tematu, co wolno, a co nie Kliknij Tutaj
PS. Jako że jesteś kobietą, możesz starać się o nadanie rangi Lejdis na forum, w tym celu wystarczy napisać do SuperModeratora alina <-Kliknij wiadomość prywatną...