Aby zarejestrować się na forum musisz posiadać kod zaproszenia.

Wątek: Letty - nie można wysłać.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12
  1. #11 Odp: Letty - nie można wysłać. 
    Donator
    Podziękował/a
    14 razy
    4 podziękowań za 1 Post
    Siła reputacji
    16
    Cytat Zamieszczone przez erbol Zobacz posta
    Jak jesteś zalogowany w programie letty to pliki tam (na stronie) pojawiają się automatycznie. Odnośnie tych pkt To nie wiem czy czasami nie ma z tym problemu jeśli chodzi o otrzymywanie ich za ilość pobrań. Jeśli po powiedzmy tygodniu nie dostaniesz żadnych pkt to będziesz musiał pisać do Administratora (mccn) w tej sprawie ;)
    Dziękuję, tak zrobię.

Niestety moja wrzutka serialu, którą zrobiłem rano, nadal nie pojawiła się w odpowiednim dziale.
    Wydaje mi się, że wszystko zrobiłem prawidłowo.
    1) Zgodnie z regulamnien najpierw zarezerwowałem ten upload, kilka dni temu.
    2) Temat zgodnie z sugestią (za co jeszcze raz dziękuję) chyba utworzyłem poprawny, bo w podglądzie posta wszystko się ładnie wyświetlało.
    3) Wszystkie linki HashCode również były poprawne na 100%, bo sprawdzałem pobierając osobiście każdy na próbę.
    Po utworzeniu posta po jakimś czasie można go było nawet wyszukać, chociaż nie wyświetlał się. Doszedłem do wniosku, że pewno jest na razie ukryty (w jakiejś poczekalni) i czeka na sprawdzenie oraz akceptację.
    Ale gdy teraz wpisuję temat w wyszukiwarkę, to już go nie wyszukuje. Zaczynam się martwić.
    Admin nie zatwierdził i trafił na śmietnik? :-(

Czy gdzieś wcześniej należało zgłosić mój temat oraz upload zanim utworzyłem go w dziale: mhtm.pl/forum/seriale-502/ ?

Wydawało mi się, że poprawnie skopiowałem link do swojego tematu z uploadem. Ale po jego wpisaniu wyświetla się tylko "biała strona".
    https://mhtm.pl/forum/newthread.php?do=postthread&f=502
    Źle skopiowałem?
    Ostatnio edytowane przez Math13 ; 21-04-25 o 19:11 Powód: Dopiski
    Odpowiedz z cytatem  

2. #12 Odp: Letty - nie można wysłać. 
    Super Moderator

Podziękował/a
    84 razy
    12,215 podziękowań za 1,202 postów
    Siła reputacji
    1297
    Cytat Zamieszczone przez Math13 Zobacz posta
    Dziękuję, tak zrobię.

Niestety moja wrzutka serialu, którą zrobiłem rano, nadal nie pojawiła się w odpowiednim dziale.
    Wydaje mi się, że wszystko zrobiłem prawidłowo.
    1) Zgodnie z regulamnien najpierw zarezerwowałem ten upload, kilka dni temu.
    2) Temat zgodnie z sugestią (za co jeszcze raz dziękuję) chyba utworzyłem poprawny, bo w podglądzie posta wszystko się ładnie wyświetlało.
    3) Wszystkie linki HashCode również były poprawne na 100%, bo sprawdzałem pobierając osobiście każdy na próbę.
    Po utworzeniu posta po jakimś czasie można go było nawet wyszukać, chociaż nie wyświetlał się. Doszedłem do wniosku, że pewno jest na razie ukryty (w jakiejś poczekalni) i czeka na sprawdzenie oraz akceptację.
    Ale gdy teraz wpisuję temat w wyszukiwarkę, to już go nie wyszukuje. Zaczynam się martwić.
    Admin nie zatwierdził i trafił na śmietnik? :-(

Czy gdzieś wcześniej należało zgłosić mój temat oraz upload zanim utworzyłem go w dziale: mhtm.pl/forum/seriale-502/ ?

Wydawało mi się, że poprawnie skopiowałem link do swojego tematu z uploadem. Ale po jego wpisaniu wyświetla się tylko "biała strona".
    https://mhtm.pl/forum/newthread.php?do=postthread&f=502
    Źle skopiowałem?

Link jest źle skopiowany. Temat został zatwierdzony ale został przeniesiony do https://mhtm.pl/forum/wrzuty_do_popr...pl-120133.html. Dodaj HC do odcinków z drugiego sezonu ;)
    Pobrałeś ???? Kliknij Repkę w TYM poście (prawy górny róg "Karma") lub podziękówkę (lewy dolny róg). Zachęca do dalszej pracy : )
    Odpowiedz z cytatem  

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Informacje o wątku
Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Zobacz tagi

Bookmarks
Bookmarks
Uprawnienia umieszczania postów