Aby zarejestrować się na forum musisz posiadać kod zaproszenia.

Wątek: Film z wtopionymi napisami

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
  1. #1 Film z wtopionymi napisami 
    Start Awatar karol346
    Podziękował/a
    7 razy
    65 podziękowań za 14 postów
    Siła reputacji
    19
    Witam, mam pytanie otóż mam film z 2012 który posiada wtopione napisy (polskie), gdzieś widziałem że nie wolno wrzucać filmów z takimi napisami lecz ten film niema jeszcze lektora. I mam pytanie czy mogę wrzucić taki film ? czy nie może on mieć napisów wtopionych i musi być oryginalna wersja po angielsku ?
    Pozdrawiam ;-)
    Pobrałeś plik? Kliknij "Podziękuj" to nie boli
    Odpowiedz z cytatem  

2. #2 Odp: Film z wtopionymi napisami 
    ROOT
    Awatar mccn
    Podziękował/a
    1,136 razy
    363 podziękowań za 28 postów
    Siła reputacji
    79
    Witaj,
    Jeżeli nie ma go jeszcze na forum to wrzuć później jak pojawi się wersja czysta eng lub lektor moderator zrobi porządek.
    Optymista twierdzi, że świat stoi przed nim otworem, zaś pesymista wie, który to jest otwór.
    Odpowiedz z cytatem  

3. #3 Odp: Film z wtopionymi napisami 
    Joker87
    Guest
    Regulamin uploadu jest jasny , skoro gdzieś wyczytałeś że nie można dodawać filmów z wtopionymi napisami to tego nie rób ... taki upload poleci od razu do kosza , a ty otrzymasz ostrzeżenie ... Poszukaj wersji oryginalnej i osobno do niej napisy , spakuj to razem w rar ( Letty nie przyjmuje tak małych plików jak napisy ) i wtedy dodaj na forum .

a co do tego
    Cytat Zamieszczone przez mccn Zobacz posta
    Witaj,
    Jeżeli nie ma go jeszcze na forum to wrzuć później jak pojawi się wersja czysta eng lub lektor moderator zrobi porządek.
    To mccn jak obowiązuje nas regulamin to lepiej jest go przestrzegać bo za chwilę zrobi się bałagan i nie będzie komu tego sprzątać ... I przez moją wypowiedź nie mam zamiaru wcale cię pouczać co masz robić , tylko nie po to mamy porobione te regulaminy żeby co drugi mógł coś więcej od innych za twoim przyzwoleniem ... Jak wszyscy to wszyscy . Jak jest wersja z Napisami to jest też czysta na 100% wystarczy poszukać ...
    Ostatnio edytowane przez Joker87 ; 12-06-14 o 22:16
    Odpowiedz z cytatem  

4. #4 Odp: Film z wtopionymi napisami 
    Start Awatar karol346
    Podziękował/a
    7 razy
    65 podziękowań za 14 postów
    Siła reputacji
    19
    OK dziękuje za wyjaśnienie czyli wrzucam czystą wersje (ew. z napisami w osobnym pliku jeśli znajdę)
    Pobrałeś plik? Kliknij "Podziękuj" to nie boli
    Odpowiedz z cytatem  

5. #5 Odp: Film z wtopionymi napisami 
    sarzala
    Guest
    Cytat Zamieszczone przez karol346
    OK dziękuje za wyjaśnienie czyli wrzucam czystą wersje (ew. z napisami w osobnym pliku jeśli znajdę)
    I bardzo dobrze ponieważ zgodnie z tym co jest w zasadach w linku poniżej zabrania się dodawania filmów z wtopionymi napisami [Subbed], a także filmów z Lektorem Ivona [IVO]. Każdy taki film będzie niezwłocznie usuwany z serwera, a nadużycie karane ostrzeżeniem.

http://mhteam.eu/zamierzam_wrzucic-7...ilm-53570.html

Pozdrawiam i życzę wysokich transferów
    Odpowiedz z cytatem  

Informacje o wątku
Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Zobacz tagi

Bookmarks
Bookmarks
Uprawnienia umieszczania postów