otóż po przejściu na win 7 na laptopie Letty po wyłaczniu znika lista plików dopiero jak dodam kod to dalej pobieranie jest kontynuowane.
co zrobić żeby nie znikała lista?
|
otóż po przejściu na win 7 na laptopie Letty po wyłaczniu znika lista plików dopiero jak dodam kod to dalej pobieranie jest kontynuowane.
co zrobić żeby nie znikała lista?
zacznij od opcji "zaawansowane wyszukiwanie" w prawym górnym rogu stronki, tam wpisz "problem z Letty" i masz tyle odpowiedzi że hoho
mój post to bardziej ta część działu o pytania, ale i tak dzięki za radę przydała mi się jak rybie ręcznik :D
jeśli pytałeś to dałem Ci radę gdzie znaleźć odpowiedź, czytaj ze zrozumieniem a dojdziesz do celu, w mojej propozycji jest kilka odpowiedzi w tym temacie i nie chciało mi się ich wszystkich przepisywać, widać jednak że wolisz nadymać się jak paw i unosić dumą zamiast skorzystać z pomocy , każdy by chciał aby podać na tacy nawet tą rybę z ręcznikiem, ja podaję tylko wskazówki a jak męczy Cię szukanie to już nie moja wina
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |