Odpowiedzi prawidłowe. Transfer dodany. Gratuluję.
|
Odpowiedzi prawidłowe. Transfer dodany. Gratuluję.
Dzięki Marek. A ja słowa dotrzymałem. Mówiłem, że nie będzie łatwo. No nic, czekamy na kolejne pytania... jutro macie szanse, bo będę późnym popołudniem dopiero...chyba, że Marek wstrzyma się z pytaniem do popołudnia. Powo
Pora na kolejne pytanie. Powiązane tym razem z uploadem Czarodziejka z Księżyca / Sailoor Moon seria Sailor Stars.
Jak nazywał się bohater tego anime, któremu dostał się do oka odłamek lustra Nephrenii, czyniąc go nieczułym na zaloty jednej z wojowniczek?
Dodatkowe pytanie za 400 MB:
Jak nazywa się kotka, potomek Luny i Artemisa?.
Odpowiedź na pytanie dodatkowe: Diana
zeb5
zeb5 jeszcze thanks w pierwszym poście i transfer twój. Spróbuje ktoś z pierwszą częścią pytania?
Oczywiście ja odpowiem Nie było mnie wcześniej ale zdążyłem
Odpowiedź to: wpadł do oka Mamoru
mikrus7
Swoją drogą dziwie się, że nikt nie odpowiedział bo to było bardzo łatwe pytanie w porównaniu z poprzednimi
No i masz rację. Transfer przyznany. Dla Ciebie zeb5 też (zaocznie)
Kolejne pytanie. Powiązane z uploadem The Amazing Race / Niesamowity wyścig sezon 01.
Jak nazywała się drużyna stworzona przez dwóch gejów (nazwana tak na cześć ich psa)?
Dodatkowe za 400 MB:
Jaką słynną budowlę mieli wypatrzyć uczestnicy z Wieży Eiffla?
Przypominam o naciśnięciu thanks w pierwszym poście.
Ostatnio edytowane przez Marek_Sobczak ; 25-01-12 o 12:44
hmm drzuzyna nazywa sie Guido ,, ( chyba ) hmmm i jezli sie niemyle to nazwana na czesc ich pieska
cimek8
Ostatnio edytowane przez cimek8 ; 25-01-12 o 12:55
Masz rację
moja pomyłka ze zwierzakami już poprawiłem
Dopisz swój login letty w poście
Dzięki
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |