Cześć wszystkim
mam na imię Miłosz i mam za kilkanaście dni 30 lat
jestem już trochę na forum i jestem z niego zadowolony. ostatnio dopadły mnie wyrzuty że nic dla tego forum nie zrobiłem, bezkarnie buszuje po jego zasobach.... może z braku czasu (mam 18 miesięczne dziecko które do dziś słabo śpi (noc z grubsza dzieli sobie na 5 razy)no i praca wciąga gdzieś 10-11 godzin z mojego dnia, licząc że śpię ok 7 godzin zostaje mi w dniu -6-7 godzin wolnego czasu, ale ogólnie z życia jestem zadowolony)
moje zainteresowania to przede wszystkim motoryzacja, lubię też dobrze zjeść można by rzec że mam lekką "ciąże spożywczą" ale ważę mniej niż 95 kg więc nie jest tak źle, lecz wiem że czas nad tym popracować. Lubie też piwo.... pewnie łączy się to bezpośrednio z rozmiarem mojego brzucha, ale mam już żonę więc nie przejmuje się tym zbytnio. Razem z żoną lubimy wszelkiej maści seriale kryminalne, dobry film również ale ostatnio nie mamy na nie czasu, a 45 serial zawsze się gdzieś wciśnie.
ok to na razie tyle o mnie
myślę że jak już ogarnę jak robić uploady to postaram się uzupełnić zasoby forum o kilka serii seriali kryminalnych oczywiście z lektorem
lecz w tym momencie jestem w trakcie doszkalania się. znalazłem na forum linka z pomocą dla pierwszaków powiedzcie mi tylko do kogo( lub gdzie mam się zwrócić z ewentualnymi problemami z uploadem)
pozdrawiam forumowiczów i całą załogę mhteam