Letty ruszyło :)
Wersja do druku
Letty ruszyło :)
U mnie nadal stoi na łączenie, bez względu na reset komputera czy letty...
ja swoje zostawiłem włączone i ściągnęło do końca, widocznie łączy co jakiś czas :)
Ponownie letty nie działa.....
ruszyło :) :D
Coś jest nie tak z przepustowością serwera bo np. pobierałem Rocky 2. ciężar 4,34GB i tak 3 GB pełna prędkość łącza a ostatnie 1,34GB 20KB w porywach 150KB. Zmiana portów nic nie daje. Co ciekawe Gdy pobieram 2 pliki jednocześnie oba pobierane były z prędkością do 150KB. Nie mam może aż tak szybkiego łącza bo zaledwie 1,5MB na pobór więc albo ktoś ogranicza przesył albo serwery są tak obciążone, że nie dają rady dzieje się już tak od kilkunastu dni.
Letty znowu padło, czy ktoś wie kiedy będzie naprawiony problem z serwerem ?
Nadal problem :( u mnie max 250KB/s :(
leci ale powoli :(
Od milczenia Admina, aż bolą uszy. Szkoda pewnie zaraz w odwecie dostanę ostrzeżenie ale problem nadal nie rozwiązany.
a co ma admin do serwera Letty, admin zarządza na forum a nie Letty, zacisnąć pasa i zacisnąć zęby, czekać aż się sprawa wyjaśni, Letty to nie koniec świata, bez tego da się żyć
Problem zgłoszony programiście , cierpliwości ludzie nie od razu da się zdefiniować gdzie pojawia się błąd , a do tego jeszcze dochodzi życie prywatne .
Tak na przyszłość takie problemy zgłaszajcie na forum letty.pl , wtedy reakcja będzie szybsza .
i jak już piszecie tutaj to podawajcie linki do tematów które pobierają się wolno ...
w zasadzie nie wiem czego się obecnie czepiacie, specjalnie zacząłem coś ściągać i idzie w normie, ma minimalne skoki od 95-105KB/s ale to norma bez premki, nie wiem więc skąd te oburzenia ?
ajto dał właśnie link to jednego z tematów , przekazałem go programiście i wychodzi na to , że to nie wina letty bo u niego i u mnie też idzie full łączem ...
Dam wam może ciekawy artykuł o przepustowości a prędkości łącza , może w tym tkwi problem ...
Kod:http://forum.dobreprogramy.pl/temat/327968-dlaczego-prędkość-ściągania-≠-przepustowości-łącza/
szkoda że nie podałeś tego linku, też bym sprawdził czy normalnie idzie :)
:ha:ha:ha:ha:ha:ha:ha:ha:ha:ha:ha
Sprawdź ten:
http://mhteam.eu/filmy_lektor_pl-185..._pl-80518.html
używaj opcji edit , nie spamuj ...
Czy na tym forum tylko potrafią karać? A problem nadal istnieje link wyżej o tym świadczy 5godzi ściągania to lekka przesada no nie?