Tak jak w temacie, program Letty nie chcę się uruchomić. Pokazuje się tylko okienko "Logowanie..." i utyka tam aż do zakończenia procesu.
Wersja do druku
Tak jak w temacie, program Letty nie chcę się uruchomić. Pokazuje się tylko okienko "Logowanie..." i utyka tam aż do zakończenia procesu.
Przy aktualizacji serwera wystąpił błąd, ekipa letty działa nad tym żeby przywrócić program do prawidłowego działania ( siła wyższa )... Niebawem powinno wszystko wrócić do normy, więc proszę uzbroić się w cierpliwość...;)
panowie, proszę o cierpliwość i wyrozumiałość. Ekipa pracuje nad tym, by rozwiązać problem. Na pewno za niedługo wszystko wróci do normy, także bądźcie cierpliwi i nie pytajcie kiedy i czy działa. Na pewno będzie info, że działa :)
letty działa już od rana, w razie problemów usunąć plik settings
nie wiem o czy piszecie, dzisiaj pobierałem AM i Letty działało !!!
Tak trzeba usuwać ten plik ...masakr.
dodatkowo całkiem już padło pobieranie przez przeglądarkę
"8. Można też pobierać za pomocą przeglądarki w tym celu :
- logujemy się na letty.pl ( opcja szczególnie dla posiadaczy premium, ponieważ pozwala na pobieranie z pełną prędkością ),
- w przeglądarce wpisujemy letty.pl/dl/tu wklejamy hascode i zapisujemy na dysku... "
Ja na 10ce w ogóle nie mam takiego pliku jak settings, więc co mam usunąć ?
\\EDIT
Znalazłem. Jest u ukrytym folderze appData.
A gdzie jest dokładnie w WIN10 ten katalog???
Po wykasowaniu pliku settings Letty zalogowała się ale jest ciągle łączenie
wejdź do pliku settings i zmień ls na 44949
Zmieniłem na 44949 z łączenie zrobiło się błąd połączenia.Po zamknięciu Letty i uruchamianiu od początku ciągle jest logowanie , usunołem plik setting i nadal tylko logowanie
ja mam ustawione FSPort=47624 i LSPort=44949 i uruchamia się od razu
Po ustawieniu portów jak wyżej napisałeś letty uruchamia się ale nie pobiera tylko jest cały czas Łączenie
powtórka z rozrywki, ciągle "łączenie..."
w końcu po zamknięciu aplikacja straciła dane logowania
najlepiej wogóle nie wpisywać danych logowania bo nigdy nie przejdzie do listy zadań
port nie ma znaczenia poprostu letty leży, jak chcesz testować to od 0 do 65535
wygląda na to, że któryś z serwerów dostał zadyszki, jak na razie nie ma kontaktu z ekipą letty więc proszę o cierpliwość, po ostatniej skopanej aktualizacji serwerów jeszcze nie wszystko może być dograne... Pobrałem plik (patrz wyżej), jednak innych już nie daje rady... Więc pobiera pliki które są na aktywnym serwerze, a te które nie są wiszą na oczekiwaniu... Sprawa zgłoszona do Admina
teks z forum letty :
Zamknąć letty po przez managera
Edytować plik settings
Który znajduje się w katalogu letty lub
Pod Windowsem XP: C:\\Document and Settings\\<NAZWA_PROFILU>\\Ustawienia lokalne\\Dane aplikacji\\Letty
Pod Vista, 7 i 8: C:\\Users\\<NAZWA_PROFILU>\\AppData\\Local\\Letty
Pod 10 - jak 7
win7 ma folder appdata ukryty więc trzeba wejść w ustawienia i zahaczyć pokazywanie ukrytych plików ...co do innych windowsów to nie wiem .
Następnie odnaleźć i ustawić jak poniżej:
[Connection]
LSPort=8000
FSPort=8000
...u mnie działa , pozdr
dlaczego letty nie dziala w chrome windows 11 natomiast w wyszukiwarce bing dzial,ale moge sciagac jeden plik ,mimo wykupionego pakietu GB
Od kilku dni po pobraniu pliku wywala z Letty.
No właśnie nie, też jestem zdziwiony, bo tak mi się zrobiło samo. Miałem kilka plików do ściągnięcia, wyszedlem z pokoju, wracam za chwilę a tam program wyłączony. Od tamtego razu po ściągnięciu pliku program się zamyka.
Po ponownym uruchomieniu dany plik, który był ściągany nie znika z listy.
Letty nadal szwankuje. Teraz przy próbie usunięcia pliku z listy wywala program. Usunięcie pliku settings nie pomaga. Ktoś miałtaki przypadek ?
Jakieś większe problemy ?
Witam, u mnie też się nie odpala. Pokazuje błąd połączenia z serwerem. Kilka dni temu miałem podobną sytuację, ale udało się połączyć na następny dzień.
siema, ja wogole nie moge zainstalowac letty.
odrazu wyskakuje blad polaczenia z serwerami.
jakas rada?
pozdro
właśnie pobrałem 5 filmów z pełną prędkością, zamknąłem i odpaliłem na nowo Letty i lista pobranych filmów została wyczyszczona, ustawienia
port plików 47624
port logowania 41119
u mnie śmiga aż miło