Tak jak w temacie, program Letty nie chcę się uruchomić. Pokazuje się tylko okienko "Logowanie..." i utyka tam aż do zakończenia procesu.
|
Tak jak w temacie, program Letty nie chcę się uruchomić. Pokazuje się tylko okienko "Logowanie..." i utyka tam aż do zakończenia procesu.
Przy aktualizacji serwera wystąpił błąd, ekipa letty działa nad tym żeby przywrócić program do prawidłowego działania ( siła wyższa )... Niebawem powinno wszystko wrócić do normy, więc proszę uzbroić się w cierpliwość...
panowie, proszę o cierpliwość i wyrozumiałość. Ekipa pracuje nad tym, by rozwiązać problem. Na pewno za niedługo wszystko wróci do normy, także bądźcie cierpliwi i nie pytajcie kiedy i czy działa. Na pewno będzie info, że działa
letty działa już od rana, w razie problemów usunąć plik settings
nie wiem o czy piszecie, dzisiaj pobierałem AM i Letty działało !!!
Tak trzeba usuwać ten plik ...masakr.
dodatkowo całkiem już padło pobieranie przez przeglądarkę
"8. Można też pobierać za pomocą przeglądarki w tym celu :
- logujemy się na letty.pl ( opcja szczególnie dla posiadaczy premium, ponieważ pozwala na pobieranie z pełną prędkością ),
- w przeglądarce wpisujemy letty.pl/dl/tu wklejamy hascode i zapisujemy na dysku... "
Ja na 10ce w ogóle nie mam takiego pliku jak settings, więc co mam usunąć ?
\\EDIT
Znalazłem. Jest u ukrytym folderze appData.
Ostatnio edytowane przez paxmack ; 01-05-17 o 11:33
A gdzie jest dokładnie w WIN10 ten katalog???
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 6 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 6 gości) |
Tagi dla tego wątku |