Nie wiem co się dzieje ,Po z ciągnięciu plików na kompa ,po restarcie komputera nie mogę znaleść plików .Podejrzewam ze się same usunęły. Może tak się robić?
|
Nie wiem co się dzieje ,Po z ciągnięciu plików na kompa ,po restarcie komputera nie mogę znaleść plików .Podejrzewam ze się same usunęły. Może tak się robić?
a o jakie pliki chodzi?
klikałeś wyszukuj
Wszystko zależy od tego w jak drastycznym stadium choroby masz komputer ? Wirusy złośliwe oprogramowanie itp Zainstalować antywirusa np. Avast przeskanować komputer następnie przetestować czy proceder będzie miał jeszcze miejsce
Tak klikałem wyszukuj i ich fizycznie nie było w komputerze , Została tylko nazwa w Letty w pobranych. Jeszcze raz spróbuje antywirusa. Dzięki za zainteresowanie.
a w Letty masz ustawiony folder do pobierania ?
wejdź w ustawienia Letty i sprawdź tam gdzie się pliki ściągają, jeśli tam ich nie ma wtedy można wpisać w eksplorator windows nazwę pliku i niech szuka, jak nie znajdzie to raczej nie pobrało, antywirus nie usuwa ściąganych plików, raczej daje je do kwarantanny
sama nazwa restart komputera , mówi , że musisz ściągać wszystko od zera od podstaw , po wgraniiu litty 2.00 , dajesz na prawy i masz otwórz folder pobierania i w Windowsie , wyskakuje ci folder
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |