Witam. Mam problem z wyszukaniem postów,które mają trzy litery. Np. UFC lub serial The 100. A wiem,że są one na forum. Jest na to jakiś inny sposób? Czy może dało by radę się jakoś to naprawić
|
Witam. Mam problem z wyszukaniem postów,które mają trzy litery. Np. UFC lub serial The 100. A wiem,że są one na forum. Jest na to jakiś inny sposób? Czy może dało by radę się jakoś to naprawić
Witam, odnośnik nie aktywny a problem nadal istnieje.
Odświeżam temat, ponieważ wpisałem w wyszukiwarce "The 100" i oczywiście nie znalazło :/
Czy jest jakiś sposób na znajdywanie tego typu wpisów ?
Pozdrawiam.
Ja takie rzeczy znajduje poprzez sprawdzenie na filmweb reżysera, scenarzystę bądź aktora który odgrywa główną rolę w serialu/filmie i biorę wyszukiwanie zaawansowane -> wklejam szukaną frazę ->przeszukuj całe posty i wtedy znajduje sporo wyników, ale jeśli jest na forum to znajdzie i właściwy temat.
No ale nie po to jest normalna wyszukiwarka, aby ćwiczyś nie wiadomo jaką gimnastykę zaawansowaną.
Nie można tego jakoś ustawić ?
To nie tylko mój problem, nie tylko mnie to drażni
Myślę że jest ktoś, kto zakładał to forum lub ogarnia schemat tej strony
To globalny problem skryptu i póki co nic nie da się zrobić trzeba na aktualizacje czekać...
To jest konkretna odpowiedź.
Domyślam się, że nie jest znany czas aktualizacji ?
aster a co chciales uslyszec? nie widzisz co sie dzieje?
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |