Witam, mam problem z zasubskrybowanymi wątkami, nie przychodzą na meila powiadomienia.
Mógłby ktoś sprawdzić czy coś się uwaliło, kiedyś powiadomienia przychodziły a teraz cisza w eterze
|
Witam, mam problem z zasubskrybowanymi wątkami, nie przychodzą na meila powiadomienia.
Mógłby ktoś sprawdzić czy coś się uwaliło, kiedyś powiadomienia przychodziły a teraz cisza w eterze
Pocztęmam na WP, sprawdziłem zawartość spamu na WP i oniemiałem, ponad 40 wiadomości z forum było w spamie WOW !!
Nie wiem jakim cudem tam się znalazły, nigdy nie usuwam wiadomości z forum do spamu, zaznaczyłem wszystkie wiadomości jako nie spam, resztę skasowalem.
Mam nadzieję że teraz wszystko będzie ok, muszę to poobserwować przez kilka dni.
Dzięki za sugestie.
Pozdrawiam.
Niestety znowu jest coś nie tak.
Nie dostałem powiadomienia Twojej odpowiedzi
Sprawdziłem spam na stronie WP i znowu tam siedziało
W filtrach nie mam zablokowanej strony forum, nie wiem co robić :/
Hmm nie mam pojęcia co oni swiruja ... nie wysyłamy żadnych spamow itp. Więc powinno być ok.
Też tak myślę, już kiedyś mialem ten sam problem, po usunięciu ze spamu , wszystko wróciło do normy.
Teraz sprawdziłem span na stronie WP i znowy Twoja ostatnia odpowiedź siedzi w spamie :/
Nie wiem jak odblokować forum ze spamu na poczcie WP, filtry wyczyściłem a powiadomienia lecą do spamu
p.s.Napisałem do supportu WP, zobaczymy co odpiszą
Ostatnio edytowane przez Aster1965 ; 04-12-19 o 15:40
aster, ugadaj sie z moon"em na polecone
bez komentarza...........
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |