Ojojoj widzę że Pan ememens ma serce blisko dup.. jak to się mówi :). Uściślijmy jak już pisałem nie skarżę się na Pana jestem wdzięczny za wrzutkę bo pobrałem i oglądam. I ja jedynie zapytałem czy KTOŚ wrzuci 1 sezon chodziło mi tu bardziej o to, żeby była całość bo był już 2 i 3 więc dziwnie bez 1, gdyby nikt nie dodał pewnie pobrał bym gdzie indziej. Uważam że mimo iż nie jestem moderatorem to staram się dbać o to by to co zauważę było w całości jak np seriale w których zgłaszałem co jest do poprawy bo mogłem pobrać i mieć w dup... czy tam jest wszystko czy nie, niech sobie moderator pobiera i sprawdza... Wiem również że nikt nie będzie tu siedział całą dobę żeby wszystko sprawdzać dlatego też jedynie podpowiadam co można by było zmienić, może było to przez was odebranie w taki sposób, że ja tu na kogoś naskakuje, ale nie o to mi chodziło , proszę mi uwierzyć. No jak by mi ktoś miał tu dogadzać to by i 100 moderatorów potrzebnych było :) Jeśli to Pana interesuje to zamiast kupować transfer tutaj bym kupił no nie wiem na chomikuj na przykład. A to że napisałem tutaj co widać w poprzednich postach to nie miało na celu Pana obrazić tylko podać przykład, a zapewne więcej osób by zaglądało na forum gdyby filmy były w chociaż tych 1,7 GB albo 1.4GB (Tak wiem nie ma miejsca ale jak tylko będzie to chyba nic nie stoi na przeszkodzie). Pierwsze zdanie to żart, tak więc proszę się nie obrazić. Ta moja "troska" wynika z tego ze na forum jestem już od dawna, bo przed tym kontem miałem inne. :) Trochę długo ale mam nadzieje, że teraz każdy zrozumie o co mi chodziło :)