Aby zarejestrować się na forum musisz posiadać kod zaproszenia.

Wątek: Słaba Jakość filmów

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
  1. #1 Odp: Słaba Jakość filmów 
    Pierwszak
    Podziękował/a
    71 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    14
    Niby nie wrzucacie filmów w HQ ja to rozumiem bo szkoda miejsca skoro jest go tak mało, ale dlaczego nie dotyczy to niektórych seriali, oczywiście nie chce się na kogoś skarżyć, ale Agenci T.A.R.C.Z.Y sezon 1 dopiero co wrzucony jeden odcinek ma po 1.2gb i to samo z 3 sezonem ,a moim zdaniem skoro nie ma miejsca to na jeden odcinek serialu powinno być maksymalnie 500-600mb. I tak na jednym serialu tracimy około 25gb miejsca bo 44 odcinki po 1.2gb to około 53gb a jeśli by miały po 550mb to około 25gb. No i pewnie takich seriali jest kilka podałem ten bo akurat go pobieram.
    Odpowiedz z cytatem  

2. #2 Odp: Słaba Jakość filmów 
    Legenda MHTeam
    Podziękował/a
    109 razy
    2,193 podziękowań za 241 postów
    Siła reputacji
    131
    Cytat Zamieszczone przez EENBakkie Zobacz posta
    Niby nie wrzucacie filmów w HQ ja to rozumiem bo szkoda miejsca skoro jest go tak mało, ale dlaczego nie dotyczy to niektórych seriali, oczywiście nie chce się na kogoś skarżyć, ale Agenci T.A.R.C.Z.Y sezon 1 dopiero co wrzucony jeden odcinek ma po 1.2gb i to samo z 3 sezonem ,a moim zdaniem skoro nie ma miejsca to na jeden odcinek serialu powinno być maksymalnie 500-600mb. I tak na jednym serialu tracimy około 25gb miejsca bo 44 odcinki po 1.2gb to około 53gb a jeśli by miały po 550mb to około 25gb. No i pewnie takich seriali jest kilka podałem ten bo akurat go pobieram.
    wrzuciłem 1 sezon tylko na twoją prośbę i w tym momencie tego żałuje. masz tupet. Ja podejście mam jak fantomasz ale nie będe się nawet rozpisywał. Tak jak napisał edek działy są sukcesywnie oczyszczane ale nikt tu nie siedzi 24h na dobę po to żeby Ci dogadzać.
    POLSKA OSTATNIM BASTIONEM EUROPY
    Aktywnie uczestniczę w życiu forum od 2007 roku. A Ty?
    Odpowiedz z cytatem  

Informacje o wątku
Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Zobacz tagi

Bookmarks
Bookmarks
Uprawnienia umieszczania postów