chciałbym też zapytać dlaczego nie można dodawać do pobierania filmów 3D takich w jakości bluray przecież nie są one aż tak duże (średnio 9-14 Gb) a film w 4K to średnio 5 takich filmów
nie wiem co mu odpisać więc przekazuje pytanie na forum
|
chciałbym też zapytać dlaczego nie można dodawać do pobierania filmów 3D takich w jakości bluray przecież nie są one aż tak duże (średnio 9-14 Gb) a film w 4K to średnio 5 takich filmów
nie wiem co mu odpisać więc przekazuje pytanie na forum
jest kolosalna różnica w efektach, między tym co jest a jakością bluraj, ja jestem za aby było w lepszej jakości, wiem że dużo ludzi zmieniło tv z 3D na 4K, ale nie wszyscy (ze mną włącznie) jeśli jest miejsce na 4K to powinno się znaleźć miejsce na 3D Bluray , niech nasze forum słynie z filmów w dobrej jakości
Nie zapominajcie, ze 4K jest wciąż w fazie testu, co to 3D to sporo wychodzi tego w miniHD wiec można śmiała dodawać bo mało to traci na jakości, trzeba przegadać sprawę i powiązać to z dotacjami bo jak będziemy wszystko ładować to dyski stopnieją w mngnieniu oka
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |