mam problem z uruchomieniem programu letty, wyskakuje mi ze wystąpił błąd próbowałem już wszystkiego o czym napisaliście i żadnej reakcji.Mam win xp serwis pack 3. Bardzo prosze o pomoc, zgóry dziękuje
|
mam problem z uruchomieniem programu letty, wyskakuje mi ze wystąpił błąd próbowałem już wszystkiego o czym napisaliście i żadnej reakcji.Mam win xp serwis pack 3. Bardzo prosze o pomoc, zgóry dziękuje
na początek użyj opcji "szukaj" jeśli nie chcesz dostać upomnienia od administracji za nie czytanie regulaminu, już było pisane na ten temat, wystarczy poszukać
dałem opcje szukaj i nic nie znalazłem na temat mojego problemu, próbowałem wszystkich opisanych opcji naprawy tego problemu i nic nie pomaga
Letty ostatnio szwankuje więc bądź cierpliwy, ewentualnie zmień nazwę z Letty na Petty, u mnie pomogło
tez próbowałem
no to nie mam pojęcia, powiedz jeszcze czy Letty w ogóle się nie uruchamia czy tylko nie pobiera polików ?
wystąpił błąd z aplikacją letty .exe izostanie ona zamknięta. Po wszystkich próbach wyskakuje mi to samo ,zmieniałem nazwe i też nic próbowałem wszystkich opcji naprawy tego błędu tak jak pisaliście ale non stop powtarza się ta sama sytuacja.
ten błąd wyskakuje jak załączy sie letty ,jeżeli dam nie wysyłaj raportu to program się wyłącza
Używaj opcji Edit ( Edytuj ) , nie pisz posta pod postem bo poleci worn za spam
Ostatnio edytowane przez Joker87 ; 16-02-14 o 21:11 Powód: SPAM
dzękuje za podpowiedzi .Temat zamknięty
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |