|
na portalu w spisie wybierasz forum a tam u góry po prawej masz logowanie rejestracja i się logujesz , chyba że nie byłeś zarejestrowany to się rejestrujesz na forum
Osobna rejestracja na portalu i na forum
No i po dłuższym oczekiwaniu ruszył, już się zdawało, że ściąganie zakończy się sukcesem. Na ca 13 GB ściągnął w kilkanaście godzin ca 12,3 GB. Wyskoczył błąd połączenia i za żadne skarby nie chce ruszyć. Tyle czekania, ściągania i skończyło się na 94%. Nie bardzo mi się chce powtórzyć operację, bo i nie chcę nadwyrężać limitu od mojego dostawcy, bo do końca miesiąca daleko. Niesmak pozostał.
Pozdrawiam
ściągnijcie najnowsze letty i po problemie ja tak zrobiłem i działa bez zarzutu dzięki za uwagę narka
Aby pobrać plik polub nasz fanpage na facebooku lub zaloguj się.
Jeżeli nie masz konta: Szybka Rejestracja
Troche z innej beczki. Czy ma ktoś problemy z płatnościami za premium. Juz od kilku dni próbuję zapłacić i mam taki komunikat ze strony Dotpay - Sesja wygasła. Płatność nie jest możliwa. Prosimy o powrót do sklepu.
Session expired. You are unable to continue the payment process. Please return to the merchant site. Tak jest przy różnych bankach i kontach. Napisałem do Letty ale na razie cisza z ich strony. Czy wy też macie taki problem??
u mnie pokazało jak chciałem pobrać na nowo to samo ze niestety pobierania z tego serwera została zablokowana i tak jest głównie z każdym a tak pokazuje ze łączenie ?
u mnie to samo chyba padło na dobre sciagnelem nowego letty nawet się zalogować nie idzie do serwera;/ a szkoda bo bym powrzucał pare ciekawych rzeczy
Ostatnio edytowane przez wicia10000 ; 03-08-13 o 19:53
ale lipa sie zrobilA Z tym letty wogole nie chce odpalic
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |