Filozofia jest co by to działało !!!!!!!!!!
Tak bronicie tak walczycie wymądrzacie się a i tak nie działa .......
Nie spamuj , używaj opcji Edytuj .
|
Filozofia jest co by to działało !!!!!!!!!!
Tak bronicie tak walczycie wymądrzacie się a i tak nie działa .......
Nie spamuj , używaj opcji Edytuj .
Ostatnio edytowane przez Joker87 ; 17-02-13 o 16:23
6 czy nie co za roznica, moze u Niego 6 a u mnie 2 dni temu juz pojawialy sie problemy, od wczoraj caly czas zonk, usunalem settings i nawet na chwile sie polaczyl, ale po 26% pliku powrot do normy... ciekawe co sie dzieje i kiedy jest szansa, ze powroci to do normy... Moze ktos z osob poinformowanych wypowie sie (admin???)
Letty nie działa u mnie od chyba soboty, sobotę-niedzielę chodziła na minimalnej prędkości. Nie ma sensu ściągać czegokolwiek, a od dzisiaj wogóle nie można się zalogować. Usunąłem kolejny raz z kompa Letty, wgrałem ponownie i dupa..czekam cierpliwie..
No może by ktoś odpowiedział
edit by tweety87
Ostatnio edytowane przez Joker87 ; 14-04-13 o 00:11
usuń plik settings
jeśli settings.ini nie ma w katalogu z programem to jest on w:
Pod Windowsem XP: C:\\Document and Settings\\<NAZWA_PROFILU>\\Ustawienia lokalne\\Dane aplikacji\\Letty
Pod Vista, 7 i 8: C:\\Users\\<NAZWA_PROFILU>\\AppData\\Local\\Letty
win7 ma folder appdata ukryty więc trzeba wejść w ustawienia i zahaczyć pokazywanie ukrytych plików ...co do innych windowsów to nie wiem .
Jak to nie pomoże w odpaleniu letty to pobierz tą wersje
Piszecie że jest problem z letty to dziwne bo własnie ściągam http://mhteam.eu/filmy_lektor_pl-185..._pl-69560.html z prędkościa 143kb/s
Serdeczne dzięki tweety87 Letty3 działa -))
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |