Sciągnołem Zaczarowany ołówek są to dwa achiwa niby rar ale nie mogę ich rozpakować żadnym programem do kompresji proszę o pomoc w jaki sposób mogę rozpakować te pliki
|
Sciągnołem Zaczarowany ołówek są to dwa achiwa niby rar ale nie mogę ich rozpakować żadnym programem do kompresji proszę o pomoc w jaki sposób mogę rozpakować te pliki
Odpowiedź jest prosta, w żaden... , ewentualne pretensje kieruj do admina, bo już biedak powoli traci kontrolę nad wszystkim a szkoda.
Pytanie w sprawie plików użytkowników kieruj do autora tematu z plikiem. Ja nie mam pojęcia kto co i jak robi. Pozdrawiam.
witam
Jestem tutaj całkowicie świeży ,Postanowiłem ściągnąć na razie darmowym kontem film Cavalcade 1933 co mi sie niby udało bo program Letty2.0 zameldował po 2h pracy że jest gotowy i plik znajduje się w zakładce pobrane. Niestety nie da się go odtworzyć żadnym moim programem a korzystam z VLC lub MPC. Plik waży 703mb Czy ktoś profesjonalny może pomóc rozwiązać ten problem bo mi na tym filmie zależy
pozdrawiam
Tego filmu nie da się odpalić, pobrałeś coś w rodzaju ducha, plik jest ale tak jakby go nie było. Poszukam tego, jak znajdę to pierwszy się o tym dowiesz.
do edek90
A po czym poznać że to jest duch pliku ? Znalazłem tu kikla interesujących mnie pozycji a nie chciałbym tracić czas na duchy
nie da się tego stwierdzić przed pobraniem, jedne działają drugie nie... miało to być naprawione ale jak widać nasze prośby są zlewane dość długi okres czasu. Pobieraj nowo dodane przynajmniej nie stracisz czasu i nerwów.
ps. pisz do moderatorów mają sprawdzać upy, jeśli masz wątpliwości niech któryś mod najpierw pobierze w miarę swojego czasu oczywiście..
Ostatnio edytowane przez edek90 ; 19-12-14 o 22:37
Ja też pobierając spotykam się z dość dużą ilością plików których nie da się odtworzyć, lub wypakować, pojawiają się komunikaty błąd w nazwie pliku, jak to są jeszcze mniejsze pliki to jeszcze kij z tym, ale ostatnio ściągałem serial Robin z Sherwood - sezony 1-3 w jednym pliku ściągnięte bez problemów, tylko 8,9GB, archiwum jest uszkodzone, lub ma niewłaściwy format. Konkurencyjne programy do Letty po pobraniu sprawdzają jeszcze błędy CRC i pobierają uszkodzone segmenty.
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |