czemu nie mozna juz doladowac konta pay palem ? mieszkam za granica. brak konta w PL. nie mozna by bylo aktywowac platnosci paypal jak bylo kiedys ?
|
czemu nie mozna juz doladowac konta pay palem ? mieszkam za granica. brak konta w PL. nie mozna by bylo aktywowac platnosci paypal jak bylo kiedys ?
witam ten sam problem i zero odzewu już dawno o tym pisałem jest nas wielu i niestety nikt nic z tym nie robi
wielka szkoda. jestem gotow zaplacic te 60zl ale tylko poprzez paypal.
I tu i tu zoswtawilem wiadomosc. Zero odzewu. Zostawilem nawet wiadomosc na facebook.
tez pisałem na [email protected] i nic po prostu zero odzewu
EDIT:
witam pojawiła się odpowiedz wiedz można temat zamknąć pozostało czekać Płatność i transfer
Z tego co wiem bo tez płaciłem przez paypal który s z użytkowników źle przesłał pieniądze ta forma płatności i zablokowało tę formę płatności niestety i na razie niema możliwości odblokowania tego
Szkoda. Traca w ten sposób troche zarobków, Jakoś nie uśmiecha mi sie zakladac specialnie konta w pl zeby zaplacic 60 zł.
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |