Problem z najnowszym Letty nie chce się włączyć wyskakuje komunikat systemu że " wystąpił błąd i aplikacja zostanie zamknięta"
|
Problem z najnowszym Letty nie chce się włączyć wyskakuje komunikat systemu że " wystąpił błąd i aplikacja zostanie zamknięta"
a moglbys cos bardziej od siebie dac na jakim systemie to masz etc . mnie smiga letty i jeszcze jedno ? problem jest pio aktualce ? probowales ze stronki od nowa pobrac ?
Ja mam to samo, odpalam Letty po aktualizacji, po pobraniu ze stronki i pojawia się komunikat "Wystąpił problem z aplikacją Letty_new-v1.96.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.".
WinXP SP3 x86
Po aktualizacji aktualizacji "Wystąpił problem z aplikacją Letty_new-v1.97.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty."
Ostatnio edytowane przez rrpriv ; 01-04-13 o 13:20 Powód: 1.9.7
Nowa wersja pobrała się z błędem ... wywalić i pobrać ze strony letty ... powinno działać
czyli domyslalasz sie po czyjej stronie lezy wina ? zauwaz ze my odpalilismy czy przez obejscie czy ze stronki a tobie nie chce ruszyc pokombinuj ;]
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |