Przeniosłem letty na większą partycję i nie mogę nic pobierać wyskakuje mi "Nie można otworzyć pliku na dysku lokalnym". Resetowanie portów nic nie pomaga. Jak rozwiązać ten problem? Brakuje mi uprawnień do dysku czy co?
|
Przeniosłem letty na większą partycję i nie mogę nic pobierać wyskakuje mi "Nie można otworzyć pliku na dysku lokalnym". Resetowanie portów nic nie pomaga. Jak rozwiązać ten problem? Brakuje mi uprawnień do dysku czy co?
jaki system masz?
Tak z ciekawości, po co przeniosłeś Letty na większą partycję ?
Jeśli brakuje Ci miejsca to nie przenoś samego Letty, on musi być na partycji systemowej
Jedyne co możesz zrobić aby ściągane pliki zapisywały się na innej partycji, to w ustawieniach Letty zmienić ścieżkę, gdzie Letty ma je zapisa
Ustawienia, domyślny folder pobierania i tam wskaż tą większą partycję, daj znać czy pomogło
Ostatnio edytowane przez Aster1965 ; 04-02-18 o 19:16
No i chwała pomysłowości
Witam
Padł mi dysk na którym był letty i teraz pokazuje mi to samo ze nie mozna otworzyc pliku na dysku lokalnym Letty zainstalowane na systemowym win 10 ???
Taka sprawa - ja osobiście nie mam Letty na partycji systemowej (nigdy go tam nie miałem) a cały czas chodzi. Te błędy o których piszą przedmówcy wynikają ze złej ścieżki ściągania plików w ustawieniach Letty, która pewnie się zmieniła po tych przejściach z dyskami. Wystarczy w ustawieniach zmienić ścieżkę dostępu.
A wcześniej miałeś ten sam system?
Czy przed padnięciem dysku Letty było na systemowym czy innej partycji?
Musisz mieć takie ustawienia jak przed utratą dysku, ta sama lokacja dla Letty i ten sam folder do pobierania z Letty, ustawiony w opcjach Letty.
Napisz jakie mialeś wcześniej ustawienia, to coś wymyślimy
Witam
W ustawieniach letty w subskrypcjach odhaczyłem kwadracik aktywne i zaczeło pobierać !!
Dziękuje za podpowiedzi i Pozdrawiam
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |