nie musi kopiowac nawet na pulpit zmien nazwe z Letty.exe na np "Letty_1.99.exe" i wtedy odpal
Pozdro ;]
|
niestety nie pomogło jeśli to pomoże to ja pobieram wersje dla Microsoft Windows 32-bit po pobraniu wypakowuje plik za pomocą 7-zip'a i od razu mam letty do odpalenia i po zmienieniu nazwy i ponownym uruchomieniu jest bez zmian, tzn plik który mam do pobrania wyświetla się cały czas "łączenie" i... nie łączy
EDIT:
okey ruszyło coś pobiera mi ale wiesza się tylko m.in przy kodzie:
<-h==NNBkxIwpj2s7hPwoJgOfikayjEJB6dzoj83r6p2gtHuCEa3JIIXnoBI
x5cQnlDgDrNOD-LqtOfUpJt4iM1fwgisrQak9YOUC4fN6T0ByKvZ4WLjItpy
V5ATP6fWQ6MMdI/L-iczBoyQfk3Hz-89g-ebI0Lv2gRwVqR3vZ60i2Vy9yuz
Kfa8bcp8UsRTIYiCJAZ6Rn8/TvULviek2ugzkQY3V6alV/1H/OSZJHTlLPNx
MQA8QueXngaSuhL93-r6LZ2Hh8bqES4n6I9hSDZsLxT5VDIyCOf1cHXkghQn
flOEp9u1LzL2bXsQmcwAyh5G,DB4RwY5VwZ.D9BfaVkTDmnXv9iFKAWch7Ny
D2tAoinCD4Q5Yy9SExWStTnz1tOg7IsE11x7697ixoGAOuRo-jOCD8vw-msv
D2KPFVx6QVzdaIz4raMACzgo8txuxEQyfMCI-8l5VHvnivJi3PU6NlCkvyPD
1jrvWWTb2d->
i kilku innych plikach
tak w tym wypadku ci sie zawiesi gdyz jeden z serwerow na jakis czas nie odpowiada i dlatego bedzie zawieszac ... oby problem z tym serwerem zostal szybko rozwiazany
Dzięki serdeczne miko_vranjes postąpiłam w/g twojej porady Letty działa -))
Zauważyłem, że Letty u mnie wiesza się jeżeli kod hash jest za krótki.
Przykład: próbowałem już ze 4 razy ściągnąć film "Volkodav" z tego upload'u - http://mhteam.eu/filmy_high_quality_..._pl-46642.html i za każdym razem Letty się zawieszał. Jednak kiedy chciałem ściągnąć "1000 Lat Po Ziemi" http://mhteam.eu/filmy_zagraniczne_d...eng-73269.html wszystko zadziałało bez problemów.
Porównałem kody obu upload'ów i okazuje się, że "1000 Lat Po Ziemi" ma kod o kilka linijek dłuższy niż "Volkodav". Zaznaczam, że nie jestem specjalnie zainteresowany w tematyce kodowania i nie zbyt obszernej wiedzy na ten temat, ale czy mylę się twierdząc, że całe to zamieszanie z wieszającym się Letty jest powodowane przez niepełne kody?
Pozostawiam to do oceny adminom i moderatorom.
Niestety ale się mylisz ... mniej linijek w kodzie o niczym nie świadczy po prostu jest to starszy upload i wtedy linijek było mniej ... Jeden z serwerów letty jest off i starsze pliki znajdujące się na tym właśnie serwerze powodują pojawienie się w letty wiadomości , lub blokują letty na dobre . Wszyscy czekamy na wiadomość od głównego Admina , ma być po weekendzie to wszystko się wyjaśni , być może że wszystkie te pliki będą musiały trafić do reuploadu ...
Hmmm... To brzmi o wiele bardziej sensownie niż moja teoria na temat kodów. Dobrze jednak jest znać dokładną przyczynę awarii niż tylko snuć domysły.
Mam to samo. Pomocy
panowie, letty coś ostatnio wogóle szwankuje
Prawde powiedziawszy to to byl zbedny post ... czesc plikow jest offline ale wkrotce problem bedzie rozwiazany a co do reszty plikow to mi letty chodzi bardzo dobrze ... gdyby mialo by mi cos szwankowac nie bylbym super uploaderem i napewno nie wrzucalbym srednio 70 GB dziennie plikow
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |