Chciałem zostać nowym uploaderem.
Przeczytałem wszystkie ważne wątki na tym forum w tym:
- Wątek: Wysyłanie Letty 2.0 - Tutorial
- Wątek: Zasady zakładania tematów na MHTeam ! REGULAMIN UPLOADU
- Forum: Problemy i Pytania
Od kilku dni próbuję wysłąć plik i ciągle wyskakuje błąd w postaci okienka:
"Nie można wysłać. Nie można w tej chwili wysłać tego pliku. Spróbuj ponownie później."
Plik, który próbuję wysłąć ma wielkość ok. 700 MB i jest pierwszym odcinkiem serialu, który chcę uploadować i mam go zarezerwowany w odpowiednim dziale.
Testowo próbowałem wysyłać inne pliki o różnej wielkości oraz różnym formacie i zauważyłem, że:
- jeżeli jest on niewielki (np. do max.10 MB) to wysyłanie przebiega bez problemu,
- jeżeli jest większy (np. ponad 10 MB) to wyskakuje błąd wysyłania.

Mam więc prośbę o pomoc i poradę.
Czy może trzeba spełnić któryś z poniższych warunków, aby wysyłąć pliki większe niż 10MB?
1) Czy należy posiadać odpowiednią rangę na mhtm.pl/forum? Obecnie posiadam "Donator".
2) Czy należy posiadać odpowiednią ilość punktów reputacji na mhtm.pl/forum? Obecnie posiadam "59 punkt(ów) ogólnie".
3) Czy należy posiadać zakupiony odpowiedni transfer na Letty.pl - Cloud Systems Obecnie mam "Transfer: 0,00 B".
4) Czy należy posiadać odpowiednią ilość punktów na Letty.pl - Cloud Systems Obecnie mam "Punkty: 500"?
5) Czy w programie "Letty v2.0" należy zmienić/włączyć jakieś specjalne opcje?
6) Czy do wysyłania można lub nawet należy używać innego programu niż: "Letty v2.0"?

Z góry dziękuję za wszelki informacje.