chcesz to pisz na pw to sie dogadamy
|
no masakra, teraz wyszukiwanie filmów 3D to porażka na całej linii, może ktoś kto tak pięknie to skomplikował, poda instrukcję obsługi "w jaki sposób wyszukiwać filmy 3D "
będę wdzięczny
"Czasem trzeba dobre zmienić na lepsze. Zmiany były nieuniknione..
Jeżeli jakiś film jest w 3D to pojawi się w tytule tag "3D"
Ilu jest ludzi tyle odmiennych zdań. I nie 2 osoby decydują tylko cała ekipa Administracyjna nad tym dyskutowała."
No toście wymyślili. Masakra, do tej pory było przejrzyście i wygodnie, parę sekund i byłem na forum 3d. Teraz jest misz masz. Wcześniej ta stronka mi wystarczała, teraz szukam innych z filmami 3d, bo nie mam czasu pół dnia siedzieć i szukać czy w ogóle coś w 3d jest. Może ktoś mi polecić skąd można normalnie ściągnąć 3d ? Bo tu to już chyba nie bardzo. A z drugiej strony to ta "cała administracja" mogłaby się zapytać czy zmiany są potrzebne użytkowników, bo jak kasa jest potrzebna to potrafią truć codziennie. Może jak administracja decyduje to niech administracja dopłaca do utrzymania
"Jeżeli jakiś film jest w 3D to pojawi się w tytule tag "3D" "
a co ze starymi tytułami, jak je odnajdywać ???
widzę ze n ie rozumiesz, dawniej był oddzielny dział dla 3D, wchodziłem tam i miałem wszystkie filmy tego typu, mogłem przejrzeć i ewentualnie coś wybrać, teraz nawet nie ma możliwości odnalezienia filmów 3D a co dopiero stwierdzenia ile ich jest , masakra !!!!!!!
Racja, należy wrócić do poprzedniej wersji z działem 3 D.
Witam . Osobny dział z filmami 3D to najlepsze rozwiązanie , może i stare ale bardzo dobre i sprawdzone.
Ładować 3D do jednego tematu z innymi to pomysł szaleńca , coraz więcej ludzi szuka tytułów filmów w 3D poprzez wyszukiwarkę tu ich nie znajdzie , co spowoduje że taka osoba nie zainteresuje się tym forum bo niby skąd ma wiedzieć że 3D jest ale w innych tematach . Nigdzie nie widziałem takiej paranoi na jakimkolwiek forum z downloadem , pewnie to jest jedyne z takim tokiem myślenia , jeśli jestem w błędzie to poproszę jakieś adresy .
wiele osob jest tego zdania prócz administracji
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |