cześć
mam problem win7 HP 32bity rozlancza internet czemu ?(system orginalny)
|
cześć
mam problem win7 HP 32bity rozlancza internet czemu ?(system orginalny)
Temu, że nie potrafisz sklecić jednego prostego pytania w języku polskim. Nie mówiąc już o podaniu jakichkolwiek konkretnych informacji: w jakiej sytuacji, co jest na ekranie itd.
Limit na kule do wróżenia dawno się wyczerpał.
Siła sygnału: -83 jakby co. karta sieciowa : TL-WN751ND sterowniki wgrałem nowe.
83 czego ? bit, kilobit czy megabit ?
dlaczego używasz karty WiFi zamiast podpiąć kabel ?
Bo router mam w innym pokoju, dziwne jest to że na debianie 8.6 non-free mate niemam żadnego rozłanczania internetu...
jak chcesz mieć stałą prędkość to pociągnij kabel i po kłopocie
spadek prędkości może być powodowany wieloma współczynnikami, bez pacjenta na stole operacyjnym ciężko zdiagnozować przyczynę choroby
A nie używasz czasami IE?
przeglądarka nie ma tu nic do rzeczy, możliwe że ma syf w systemie, jak nie będzie więcej info to nie pomożemy
Tu się mylisz jak używałem IE, co prawda na 64 bit Windows 7 i 10 to rwało połączenie i co kilka minut odzyskiwał strony. Na innych przeglądarkach jak chrome czy firefox tak się nie działo. Problem był z nią nawet na świeżo postawionym systemie. Ale fakt faktem jak nie będziemy wiedzieć więcej to nie jesteśmy wstanie pomóc.
Ostatnio edytowane przez ajto ; 03-11-16 o 15:32
miałem kiedyś podobny problem. Router w jednym pokoju a pod wifi podpinaliśmy się w 3 laptopy. W moim przypadku wystarczył telefon do operatora - przysłali gościa i wszystko ustawił.
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |