za tą kaskę to kup sobie do zabawy jakiś w miarę porządny tablet, a półtora "koła" na laptopa to śmiech na sali ....szkoda Twojej kasy, po paru dniach będziesz miał niesmak ( wydana "kupa (sory za zwrot) kasy” a sprzęt do D.) Nie rozumiem ludzi którzy wydają 1,5 tys na laptop a później chcą aby zachowywał się (działał) jak sprzęt kilkakrotnie droższy.
Za te 1.5k to z czystym sumieniem mogę polecić sprzęt do przeglądania Internetu jak już, napisania maila i ew. edycja tekstu – to wszystko do czego taki sprzęt się nadaje.
A tak na marginesie powiem, nie ma takiego pojęcia jak tani laptop do grania, lap do grania = 5k w górę, a już ACAD i jego pochodne – sprzęt do pracy , hehehe – sorry … ale jak nie raz na budowie widzę „inżynierków” z takim właśnie sprzętem, który to usilnie pokazuje mi projekt aktualnie budowanego obiektu (nadmieniam że, stopień komplikacji budynku na poziomie budy dla psa) i obraca go o 45st. przez 5 minut to mi się płakać chce… nic dziwnego, że EURO opóźnione we wszystkim było ….echhhh szkoda gadac …
nie zagłębiając się w szczegóły lap, którego użytkuje tylko do prezentacji (w terenie) z ACAD’a i Mechanical’a – 17 cali (1920x1200) i grafika SLI – sprzęt do prezentacji , nie do pracy
pozdrawiam, co złego to nie ja