Zbieramy na dyski SSD

Dotacje dla aktywnie działającej Ekipy MHTM !

Wątek: Problem CS Condition Zero

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
  1. #1 Problem CS Condition Zero 
    Pierwszak
    Dołączył
    Jan 2013
    Posty
    4
    Podziękował/a
    0 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    9

    Witam swrdecznie. Mam problem z instalacją gry Counter Strike - Condition Zero.
    Chcę uruchomić setup exe z obrazu płyty (Daemoon),ale w momencie kliknięcia na uruchom pojawia się plansza gry. Tam klikam na instaluj i dalej masakra. Komputer zaczyna mielić aż blokuje wszystko. Pozostaje tylko zresetowanie kompa. Co może być powodem skoro komputer spełnia minimalne wymagania systemowe ?
    Mój sprzęt: Amd Athlon XP 2200+(1.8GH),GF 5200,512 MB RAM. Co jest nie tak ?
    Odpowiedz z cytatem  
     

  2. #2 Odp: Problem CS Condition Zero 
    Legenda MHTeam Awatar fido2
    Dołączył
    Mar 2008
    Wiek
    55
    Posty
    482
    Podziękował/a
    1,144 razy
    78 podziękowań za 21 postów
    Siła reputacji
    47
    podaj link do tej gry bo nie mogę znaleźć
    Podobał ci się mój post, trzaśnij Karma lewy górny róg , nie krępuj się
    Odpowiedz z cytatem  
     

  3. #3 Odp: Problem CS Condition Zero 
    Joker87
    Guest
    pewnie gra pobrana nie u nas
    Ostatnio edytowane przez Joker87 ; 10-02-13 o 16:38
    Odpowiedz z cytatem  
     

  4. #4 Odp: Problem CS Condition Zero 
    Pierwszak
    Dołączył
    Jan 2013
    Posty
    4
    Podziękował/a
    0 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    9
    Rzeczywiście nie u Was i u nas tylko z torrentów. Tutaj tego nie ma a po drugie już nie użyję Letty.
    Odpowiedz z cytatem  
     

  5. #5 Odp: Problem CS Condition Zero 
    Joker87
    Guest
    Cytat Zamieszczone przez lionheart45 Zobacz posta
    Rzeczywiście nie u Was i u nas tylko z torrentów. Tutaj tego nie ma a po drugie już nie użyję Letty.
    Nie wiem konkretnie o co ci chodzi z tym postem , obraziłeś się na to że odpowiedziałem użytkownikowi fido2 za Ciebie czy jak ? Ktoś będzie znał odpowiedź na twoje pytanie to jej udzieli , nie ma się co spinać . Nie użyjesz już letty bo ? Sory ale to trochę śmieszne . Pozdrawiam
    Odpowiedz z cytatem  
     

  6. #6 Odp: Problem CS Condition Zero 
    Pierwszak
    Dołączył
    Jan 2013
    Posty
    4
    Podziękował/a
    0 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    9
    Źle odebrałeś moją odpowiedź. Nie obraziłem się na Was tylko na własną bezsilność. A co do Letty to mam swoje zastrzeżenia ze względu na to,że jeśli nie posolisz - wolno pojedziesz a po drugie wiesza mi się w systemie.
    Odpowiedz z cytatem  
     

  7. #7 Odp: Problem CS Condition Zero 
    The Fastest Release'r Ever
    Awatar Wacek
    Dołączył
    Mar 2010
    Wiek
    27
    Posty
    948
    Podziękował/a
    80 razy
    2,946 podziękowań za 567 postów
    Siła reputacji
    164
    Zeskanuj te instalke antywirusem . A najlepiej jak pobierzesz CS'a z innego zrodla bo poprostu instalka jesli nie ma wirusa to jest uszkodzona

    Odpowiedz z cytatem  
     

  8. #8 Odp: Problem CS Condition Zero 
    Pierwszak
    Dołączył
    Jan 2013
    Posty
    4
    Podziękował/a
    0 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    9
    Udało mi się zainstalować CS CZ przez dodanie końcówki w elemencie docelowym - game czero" jednak za cholerę nie mogę jej uruchomić. Nie mogę znaleźć wogóle czero.exe aby podmienić z jakimś tam .dll (Crack). Pomocy !!! Muszę coś z tym zrobić.
    Odpowiedz z cytatem  
     

  9. #9 Odp: Problem CS Condition Zero 
    Pierwszak
    Dołączył
    Nov 2016
    Wiek
    31
    Posty
    17
    Podziękował/a
    0 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    6
    Pewnie z neta , jak masz wersje 32 bitową wgrywasz 32 bitową , jak masz wersje 64 bitową wgrywasz 64 bitową
    Odpowiedz z cytatem  
     

  10. #10 Odp: Problem CS Condition Zero 
    Legenda MHTeam
    Dołączył
    Feb 2007
    Posty
    860
    Podziękował/a
    109 razy
    2,161 podziękowań za 267 postów
    Siła reputacji
    121
    po co odkopujesz tematy z przed paru lat?
    POLSKA OSTATNIM BASTIONEM EUROPY
    Aktywnie uczestniczę w życiu forum od 2007 roku. A Ty?
    Odpowiedz z cytatem  
     

Informacje o wątku
Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Zobacz tagi

Bookmarks
Bookmarks
Uprawnienia umieszczania postów
  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •