potrzebuje złożyc komputer do 2000 z dostępnych podzespołów ze stronyKod:bitcomputer.pl
|
potrzebuje złożyc komputer do 2000 z dostępnych podzespołów ze stronyKod:bitcomputer.pl
Nie siedze w temacie, ale strzeliłem coś takiego
Musisz dokupić obudowę i gdyby były pieniądze wrzucić tam chociaż i3
EDIT: Czy grasz na komputerze, czy może być zintegrowana grafika, czy masz monitor czy monitora tez szukasz może takie pytania na początek
Ostatnio edytowane przez misiek998 ; 18-03-15 o 00:10
za dwa koła to szału nie będzie, u mnie grafa i procek tyle kosztują , fakt że komp wypas ale nie każdy tyle potrzebuje i nie każdego stać, poza ty m tak jak MCCN pisał wróżek nie ma a z fusów ciężko wywróżyć co komu potrzeba
wiadomo że do gier, wiadomo że za dwa tysie szalu nie bedzie ale do tej kwoty pudlo gotowe jakies tam będzię, bog wie czego też nie potrzebuje
do gier masz zestaw w moim opisie, żadna się nie zająknie na full detalach, teraz pozostaje zbierać kasę
Chcesz modernizować stary czy zbudować całkiem nowy od podstaw? Może stary ma części które można wykorzystać np. pamięci lub dobry zasilacz, obudowę? To trochę potani i pozwoli kupić lepsze komponenty.
Grafikę masz zintegrowaną w procesor...
Mam u siebie i5 4690k z intelem HD 4600 z tego duetu korzystam od początku roku, zintegrowanego intela też da się podkręcić
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |