Chwalimy się najlepszym Antywirus jakiego używaliśmy .
Ja używam obecnie AVG internet security wydaje mi się że nie muli komputera i jest w miarę skuteczny .
|
Chwalimy się najlepszym Antywirus jakiego używaliśmy .
Ja używam obecnie AVG internet security wydaje mi się że nie muli komputera i jest w miarę skuteczny .
Z darmowych korzystam z Aviry wada że po ang ale jakoś nie miałem problemów tyle że jak coś już (na drugim kompie) to opcje mamy żadne
Polecam NOD 32 platny ale bardzo dobry Tyle że też jest bardzo samodzielny i nei mam co tam robić. I wręcz nadwrażliwy bo jak coś się ściągnęło to wystarczy byle g żeby traktował to jako wirusa
A no to będzie tak:
Norton AntiVirus 2010 na 3 stanowiska,
Norton 360 v4 na 3 stanowiska.
Najzupełniej legalne programy, próbowałem różnych (avast, avira, G-DATA itp) zostałem jedenak przy tych dwóch. Jeszcze Kaspersky jest OK, zapominamy jeszcze o polski Mks-vir kiedyś podstawa w serwisach a reszta jest taka sobie, ale jak to się mówi co kto lubi., jednemu to spasuje a drugiemu już nie
I taka uwaga: jak dla mnie nie mulą kompa jak to kiedyś z Nortonem bywało a pamiętam go jeszcze z lat dużo wcześniejszych
Tylko Nod, na jednym kompie mam eset smart security a na drugim Nod 32 - 64bit. (program płatny ale oczywiście są odpowiednie strony z kluczami itd). Korzystam z nich już od 2 lat, zero problemów, program bezobsługowy, nie zamula kompa.
Nie zmienił bym tego programu inny, chyba że tylko na Kasperski.
Ja używam AVG nie ma ja dla mnie innego programu który by ochronił mój kompa lepej
specjaliści zrobili to za nas : )
http://www.pcworld.pl/news/358538/TE...najlepszy.html
Ja osobiście używam aviry jest darmowy a nie lubie sie bawić kluczami wpisywanymi raz na tydzień itp. No i dla mnie najważniejsza jest skuteczność, bo to główne zadanie antywira a jak widać avira ma 3. miejsce pod względem skuteczności. nie zamula kompa w ogóle. itd.
Najlepszy do ochrony i darmowy to(z tym, że nie dla noob'ów):
COMODO Internet Security Premium (antywirus, firewall, defense+), wszystko w jednym i za darmo
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości) |
Tagi dla tego wątku |