Witam wszystkich i proszę o pomoc, nie wiem czy dobry dział bo mam problem z tabletem ale ten najbardziej mi pasował.
Posiadam tablet Lenovo A7600-H nie miałem z nim nigdy żadnych problemów do ostatniego czasu. Chciałem zainstalować na nim grę NFS Most Wanted, próbowałem kilka wersji (plików) Mam ją też kupioną w sklepie PLAY i niestety po instalacji i uruchomieniu pokazuje się logo EA, dalej tablet mieli i wyskakuje błąd z aplikacją (trzeba kliknąć OK). Wychodzi do głównego okna gdzie są ikonki ale w głośnikach dalej leci dźwięk z gry (chyba ten z pierwszego filmiku) jedynie co pozostaje to zatrzymać aplikację by to wyłączyć.
Chciałem ja zainstalować bo konkuruje w niej z synkiem on gra na PS Vicie ja grałem na telefonie ale troszkę niewygodnie wiec chciałem sobie pograć na czymś większym a tu zonk, dodam ze w tablecie zaktualizowałem oprogramowanie i wszystkie dostępne składniki i nic to nie pomaga. Inne gry nawet bardziej wymagające działają poprawnie. Na YT są filmiki jak grają na tym tablecie w NFS więc musi być jakiś pomysł.
Ktoś coś poradzi będę bardzo wdzięczny