witam! mam problem z odczytaniem zawartości *.dat.Za pomoca FVP rozkminiłem go do postaci szeregu liczb i liter i...na tym utknołem, prycianie po necie niewiele mi jak na razie pomoglo, moze ktos ma obcykany temat ?
|
witam! mam problem z odczytaniem zawartości *.dat.Za pomoca FVP rozkminiłem go do postaci szeregu liczb i liter i...na tym utknołem, prycianie po necie niewiele mi jak na razie pomoglo, moze ktos ma obcykany temat ?
To są pliki danych danego programu - każdy program ma własne szyfrowanie. Zależnie od programu może ten plik być szyfrowany hasłem (ale nie musi). Zainstaluj program od którego pochodzi plik .dat i podmień w nim ten plik. Jeśli plik zabezpieczony hasłem będziesz musiał mieć hasełko - ale nie musi być on zabezpieczony. Jeśli podasz z jakiego programu on pochodzi można będzie coś więcej powiedzieć.
he, zaniak w tym cały pic,ze nie wiem z jakiego programu on pochodzi.chodzi mi,że tak powiem o "podejrzenie" kogoś bez jego wiedzy
Więc co możesz podejrzeć, jak nie znasz nazwy programu ? - takie pliki o rozszerzeniu .dat są np. w mapach i wielu innych programach i to są pliki danych. Ale chyba pełne nazwy mają ? a wujek google powie ci z jakiego programu pochodzi.
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |