Kup sobie samsunga galaxy S 2 duzy wyswietlacz dobry aparat i wogole ewentualnie nokia E7 , Motorola Milestone 3 ja mam 2 jak cos teraz lub Sone Ericsson Xperia 10 mini pro nie podoba mi sie
|
Kup sobie samsunga galaxy S 2 duzy wyswietlacz dobry aparat i wogole ewentualnie nokia E7 , Motorola Milestone 3 ja mam 2 jak cos teraz lub Sone Ericsson Xperia 10 mini pro nie podoba mi sie
samsunga galaxy s 2 pewnie nie kupi za 1zł.(przypuszczam ,że nie będzie wydawał powyżej 100zł.)
jeżeli nie zależy Ci na nowszym systemie android ,to bierz x8 (android 2.1,brak oficjalnej aktualizacji)
jednak ,jeżeli chcesz nowszy system, bierz samsunga (android 2.2, możliwa aktualizacja do 2.3, lub kupisz już 2.3)
ogólnie myślę ,że oba telefony są bardzo zbliżone
możesz oczywiście kupić x8 i pobawić się w root'owanie i flashowanie
przyznam,że dotyk w x8 nie przypadł mi do gustu (choć może to wina systemu 2.1)
mini wspominam dobrze
Ostatnio edytowane przez creative75 ; 15-10-11 o 13:58 Powód: aktualizacja
co do nowości androida po zaktualizowaniu mojego SGS II z 2.3 na 4.3 fakt ze internet o 1/3 szybszy jak nie o 1/2 ale bateria ... znika mi szybciej przy chodzeniu po stronach coś za coś jak jak chcesz nowego androida to zaopatrz się w dobre baterie moja ma 1700 i na normalne używanie styka na 2 dni ale wi-fi gry i masz po baterii w 5 -8 h na androidzie 4.3 a co do 2.3 no to już lata ok 12 h ale internet lata wolniej
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |