...wysypu grzybow w tym roku nie bylo - wysyp kretynow az nadto zauwazalny ,jest czym euro strefe obdzielic ...a moze wyslac do syrii?
25q6Z.jpg
CWB1SRxUEAAmB1k.jpg
CWBkrfoWwAAS2-q.jpg
CWBx-ujWIAEceZg.jpg
|
...wysypu grzybow w tym roku nie bylo - wysyp kretynow az nadto zauwazalny ,jest czym euro strefe obdzielic ...a moze wyslac do syrii?
25q6Z.jpg
CWB1SRxUEAAmB1k.jpg
CWBkrfoWwAAS2-q.jpg
CWBx-ujWIAEceZg.jpg
Ostatnio edytowane przez kuguar ; 13-12-15 o 10:15
Kolejny zwolennik PiSu? Czy Kukiza?
Ile ty masz lat, żeby do mnie zwracać się dziecko? Dorośnij i ogarnij się bo jesteś przykry. Chciałeś zabłysnąć? To ci nie wyszło. A poza tym kogo obchodzi kim jesteś i jakiej religii jesteś wyznawcą tu nie ma miejsca na żadne izmy.
co poradzisz... na ciężkich idiotów nie ma rady.
Jestem Patriotą i radykałem ale za tego debila to aż mi wstyd jak się utożsamia z moim środowiskiem.
Bardziej śmierdzi jakimś lewackim gównem.
Zaczynając od poprawnego składania zdań kończąc na przekazie prezentuje sobą dno.
ememens pierwszy raz widze kogos z przetoka kałowa w głowie ,wal smialo do Guinness World Records - bede ci swiadkowal !
btw/ co tam słychac na smietniku historii ?
Aż mnie trzęsie na widok tych mord brrr grrr !
Jak im nie wstyd wyjść na ulice w obronie ichnej demokracji ? Czasy się zmieniają dużo ludzi ma internet i dużo ludzi się nim posługuje i z niego czerpie wiedzę czasy propagandy w TV się kończą bo już nawet mohery co na PO PSL głosowały zaczynają patrzeć na oczy !
Swetry wychodźcie na ulice śmietniki na was już uszykowane
Jeżeli ludzie dadzą sobie znowu głowę wyprać przez propagandowe niemieckie media to będzie największy zamach na Polskę i to Polaków żywych rodaków z wypranymi głowami.
Hasło z 2015 r to "Wyłącz TV włącz myślenie" ! i nie daj się wyprać przez magdalenkowy system.
Niestety w sejmie mamy tylko jedną partię pro obywatelską reszta to kontynuacja magdalenki i niemieckiej ekspansji na Europę bez broni !
Trzeba walczyć i odzyskać Polskę ja od wyborów prezydenckich aktywnie działam w opozycji na rzecz pro obywatelskich rządów !
Starczy tego wyzywania, temat zamykam. A wy zmieńcie w końcu nastawienie w stosunku do siebie...
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |