Wątek: Tzw "Chmura"

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
  1. #1 Tzw "Chmura" 
    Legenda MHTeam
    Awatar losmanos
    Podziękował/a
    490 razy
    4,236 podziękowań za 516 postów
    Siła reputacji
    175
    Witam chciałbym się dowiedzieć od ludzi którzy sie na tym znają i wiedza o co z tym chodzi , dlatego ze chciałbym zlikwidować "chomika" a nie mam gdzie przerzucić tych danych jak właśnie gdzieś na inne dyski .Na chomiku mam 470,30 gb Jest tam muzyka i filmy.Jeśli znacie jakieś inne miejsca w sieci gdzie można to zgromadzić i dalej dokładać to byłbym wdzięczny za pomoc .
    Odpowiedz z cytatem  

2. #2 Odp: Tzw "Chmura" 
    Donator Awatar Aster1965
    Podziękował/a
    150 razy
    3 podziękowań za 1 Post
    Siła reputacji
    57
    osobiście jestem daleki od przechowywania swoich danych w jakiejkolwiek "chmurze", dyski zewnętrzne jak dla mnie są bardziej pewne do przechowywania i zawsze masz je pod ręką, wiem że koszt jest nieproporcjonalny ale nie mam pewności czy takie przechowywanie danych jest na 100% bezpieczne i czy ktoś tam nie wtyka nosa, poza tym nie zawsze jest dostęp do netu aby coś dorzucić czy skasować a z dysku w każdej chwili można to zrobić , ale jak to mówią "co kto woli"
    Phanteks Enthoo Evolv , Asus Maximus X CODE , i7 87ooK + chłodzenie wodneBarrowch FBLTPRP, NVidia ASUS GeForce RTX3060 ROG STRIX , Corsair DDR4 Vengeance 32GB 4000 MHz, ASUS ROG Xonar Essence STX II, Edifier S760D , SSD M.2 EVO 500GB x2, HDD Seagate 8TB x 2, Acer Nitro XV282KKV 4K, Zasilanie: Be Quiet 1000W, W10 Home
    Odpowiedz z cytatem  

3. #3 Odp: Tzw "Chmura" 
    behapowiec
    Guest
    podobo chmura jest na razie na fali, nawet jedno ze znanych for upa tam teraz swoj stuff
    Odpowiedz z cytatem  

4. #4 Odp: Tzw "Chmura" 
    Pierwszak
    Podziękował/a
    0 razy
    0 podziękowań za 0 postów
    Siła reputacji
    10
    chmura staje się najbardziej nowoczesnym dyskiem do przechowywania, nawet wielkie firmy zaczynaja przenosić do niej swoje dane. pewnie w niedalekiej przyszlosci wszyscy bedziemy z niej korzystac, ja np. mam osobistą z netii i bardzo mi odpowiada ten sposob trzymania danych, jak mam do nich dostęp wszędzie i z kazdego miejsca. i nie sądze, zeby ktos mi w tym grzebal
    Odpowiedz z cytatem  

Informacje o wątku
Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Zobacz tagi

Bookmarks
Bookmarks
Uprawnienia umieszczania postów