A czy znacie jakiegoś użytkownika Mhteam, który w ten sposób zgrywa filmy? Bo nie widzę sensu kupna takiego czegoś, gdyż niezbyt ogarniam te wszystkie formaty, zapisy itp. Zresztą zależy mi tylko na jednym serialu Pozdrawiam.
|
A czy znacie jakiegoś użytkownika Mhteam, który w ten sposób zgrywa filmy? Bo nie widzę sensu kupna takiego czegoś, gdyż niezbyt ogarniam te wszystkie formaty, zapisy itp. Zresztą zależy mi tylko na jednym serialu Pozdrawiam.
czyli nie widzę problemu możesz nagrywać z TV a nie z dekodera tylko przygotuj się na to że sformatuje ci pendraka na VFat
i tu się pojawia problem , windy 7 i wyżej nie widzą VFat , chyba że jest jakis program który pozwoli odczytać ten format, ja miałem ostatnio przypadek jak mi stara przez pomyłkę ( tak się teraz nazywa niewiedza ) sformatowała mi przenośkę 1Tera filmów muzy i zdjęć , taki byłem wściekły że nie potrafiłem znaleźć programu, popróbuj, jak ci się uda to daj znać
« Poprzedni wątek | Następny wątek » |
Informacje o wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątekAktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości) |
Tagi dla tego wątku |